Σελίδες

29 Αυγούστου 2014

Με το άστρο του Δαυίδ ορκίστηκε ο Μπουτάρης δήμαρχος!!!

Βλέποντας αυτήν την φωτογραφία από την πολιτική ορκωμοσία του Μπουτάρη, θεωρείτε ότι ο άνθρωπος αυτός εκπροσωπεί την Ελληνική Ορθόδοξη Θεσσαλονίκη; Την ένδοξη πόλη του Αγίου Δημητρίου;

Ο τύπος αρνήθηκε τον Ορθόδοξο θρησκευτικό όρκο, αλλά φόρεσε στο πέτο του "τεράστιο" εβραϊκό αστέρι ...και καλά για το Ολοκαύτωμα των Εβραίων της Θεσσαλονίκης από τους Ναζί...
Φυσικά τις Γενοκτονίες των Ελλήνων του Πόντου και της Μ. Ασίας από τον αιμοσταγή Μουσταφά Κεμάλ τον οποίο δεν χάνει ευκαιρία να τιμά, δεν τις θυμάται και δεν τις αναφέρει ποτέ....

Το ξεπούλημα της πρωτεύουσας της Μακεδονίας μας από τον Μπουτάρη συνεχίζεται... με τα γνωστά του καραγκιοζιλίκια....

Αφού έγλυψε τους Αλβανούς μετανομάζοντας πλατεία, τους Τούρκους με τον Κεμάλ, τώρα γλύφει και τους Εβραίους....

Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι έλεγαν "Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού" οπότε πλέον μπορούμε να αντιληφθούμε την αλήθεια του ρητού στους Θεσσαλονικείς ή για να είμαι ακριβέστερος σε ένα μεγάλο ποσοστό των Θεσσαλονικέων, οι οποίοι έχουν ξεπουληθεί στον βωμό του προσωπικού συμφέροντος (αφού όπως μαθαίνουμε ο Μπουτάρης δεν έχει απολύσει κανέναν εργαζόμενο του Δήμου από την αρχή της κρίσης).... θυσιάζοντας ιερά και όσια της φυλής μας.... για 30 αργύρια!!!!

Είναι εξαιρετικά λυπηρό να βλέπεις το κατάντημα της Θεσσαλονίκης μας που υπήρξε ανέκαθεν η πραγματική πρωτεύουσα του πατριωτισμού των Ελλήνων.
Ο Μπουτάρης και ο συρφετός του θα μείνουν να μολύνουν τα άγια χώματά της για μια ακόμα πενταετία εκτός αν ο Θεός κι ο Αγιος Δημήτριος έχουν αποφασίσει αλλοιώς....

Οπως και να έχει εύχομαι σε όσους Ελληνες πατριώτες δεν ψήφισαν τον Μπουτάρη καλό κουράγιο.

Και σε εκπομπές τύπου "Ράδιο Αρβύλα", ετοιμάστε τις κάμερες γιατί αρχίζει το πενταετές ριάλιτυ του δημάρχου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.