Σελίδες

26 Αυγούστου 2014

Ο αποκεφαλιστής ράππερ....

 

Μα τι λέτε βρε παιδιά;
Ράππερ που να παίρνει κεφάλια;

Οχι βρε παιδιά.. οι Ράππερς είναι παγκοσμιοποιημένα υποπροϊόντα "τέχνης". Δεν είναι αιμοβόροι...
Συνήθως τους σφάζουν οι βάρβαροι χρυσαυγήτες... Αυτοί ειναι "αγγελούδια του Θεού"...

Τι θέλουν;
Να χώσουν απλά στα κεφάλια της νεολαίας μας τον αμερικανικό διεφθαρμένο τρόπο ζωής.... με όλα τα αντιρατσιστικά, φασιστικά παρατράγουδα υπέρ της διαφορετικότητας κλπ. κλπ....
Είναι οι χίππυς της εποχής μας...
 

Η ραπ είναι η μουσική των μαύρων... Των καταπιεσμένων!!!!
Αυτών που ενώ είναι 12% των κατοίκων των ΗΠΑ, στις φυλακές είναι πάνω από το 60% των φυλακισμένων...
Η ραπ είναι η μουσική των "αλβανών" της Αμερικής....

Αυτοί ειναι οι χρήσιμοι ηλίθιοι της Νέας Τάξης αλλά όχι κι αποκεφαλιστες βρε αδερφε....

Διαμαρτύρονται μόνο με τα περίεργα νέγρικα τραγούδια τους, με εκείνο το περίεργο αυτιστικό κούνημα της κεφαλής και το μαϊμουδίστικο τίναγμα των χεριών ... Δεν κάνουν κακό παρά μόνο στα μυαλά που τους ακούνε..

Υπερβολές....

(Βρε λες; τώρα που το σκέφτομαι και οι χίππυς καλή ώρα το 1968 για ειρήνη και έρωτα τραγουδούσαν μέχρι που πήγαν στο Βιετνάμ κι άρχισαν να σκοτώνουν παιδάκια!!!!)

Μπα ιδέα μου θα είναι.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.