Σελίδες

26 Αυγούστου 2014

Μου πέφτουν τα χέρια…

Γράφει ο Διόνυσος

Μου πεφτουν τα χερια………….

Αρχισα να πιστευω πως τοσα χρονια που αγωνιζομαι, εκανα κακο στον ελληνα, προσπαθωντας να του στερησω το οργανο που ικανοποιουσε τον μαζωχισμο του.

Οσο περνα ο καιρος βλεπω πως όχι μονον εχουμε πιασει πατο, αλλα αντι να αρχισουμε να ανεβαινουμε (ως ειθισται να λεγεται), εχουμε αρχισει να σκαβουμε.

Οσοι αγωνιζομαστε με τον αλφα η βητα τροπο, ματαιοπονουμε. ΔΕΝ μπορεις να κανης να ακουση καποιον που δεν θελει να ακουση, η να κανης να δη, καποιον που ΔΕΝ θελει να δη.

Αστε τα πραγματα να κυλησουν ετσι όπως «καποιοι» τα εχουν προγραμματισει. Ο κωλος ο δικος τους, εχει εξασφαλιστει. Να δουμε τι θα παθουν οι κωλοι που είναι εκτεθημενοι και μαλιστα, διαθεσιμοι.

Εχω δε γραψει επανειλημμενα, ότι δεν θα βαλουν βαζελινη, αλλα γυαλοχαρτο.

Πολλοι φιλοι μου λενε ότι πρεπει να γραφω αισιοδοξα για να δινω θαρρος και όχι να ειμαι απαισιοδοξος.

Πρωτον, δεν ειμαι απαισιοδοξος αλλα πραγματιστης.

Δευτερον, εάν γραψω αισιοδοξα πραγματα, πλην του γεγονοτος ότι θα λεω μπουρδες, θα είναι καθησυχαστικα (προφητειες, Ελ, ΕΤ, Παναγιες κλπ), οποτε ο «πασα εις», θα λεη «αφου θα ελθουν να με σωσουν, γιατι να ασχοληθω εγω; Καλα καθομαι εδώ που καθομαι».

Με αυτό το πλευρο να κοιμαστε. ΔΕΝ προκειται να μας βοηθηση ΚΑΝΕΝΑΣ.

Και αν «κατά λαθος» εμφανιζοταν καποιος στον οριζοντα, βλεποντας την αδρανεια και μοιρολατρεια, θα τα μουτζωνε και θα εφευγε.

Για σκεφτητε, να βρητε έναν πεινασμενο, να θελετε να τον ταισετε κι εκεινος, όχι μονον να μην ανοιγει το στομα του, αλλα να θελη και να το μασησετε την κάθε μπουκια.
Θα τον βοηθουσατε, η θα τον διαλοστελνατε;

Πρεπει να παρουμε ΕΜΕΙΣ στα χερια μας, την τυχη μας. Αλλιως, ένα αυριο, θα βρεθουμε να μην εχουμε να φορεσουμε ουτε ένα βρακι και να ειμαστε αλλοδαποι στον τοπο μας.

Διονυσος.

ΥΓ Οποιου δεν αρεσει, ας μου κοψει την καλημερα. Κερδος θα είναι. Από μεριας μου, θα προσπαθησω να κοιμαμαι, χωρις τους εφιαλτες που μου δημιουργει η ολη κατασταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.