Σελίδες

3 Αυγούστου 2014

2.000.000 ευρώ οι εισπράξεις της βραδιάς στο Nammos

Εξωπραγματικό ποσό «έγραψε» η ταμειακή μηχανή στο μαγαζί που εμφανίστηκαν το βράδυ της Τετάρτης ο Αντώνης Ρέμος και ο Χούλιο Ιγκλέσιας, καθώς, τα… νούμερα σταμάτησαν στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Οπως αναφέρει το capital.gr, σε όλη τη διάρκεια της χθεσινής συναυλίας, «τσεκαδόροι» δίπλα στην ταμειακή μηχανή του Nammos bar- restaurant ήταν ελεγκτές της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων και προφανώς δεν τους ξέφυγε τίποτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομικών, αναφέρει το capital, έγινε και πλήρης έλεγχος των τιμολογίων αγοράς οινοπνευματωδών ποτών του κέντρου διασκέδασης.

Με βάση το ποσό που «χτυπήθηκε» στην ταμειακή, το υπουργείο Οικονομικών αναμένεται να εισπράξει μόνο από τον ΦΠΑ ποσό που προσεγγίζει το μισό εκατ. ευρώ ενώ σημαντικό θα είναι και το ποσό που θα εισπράξει από το φόρο εισοδήματος του κέντρου διασκέδασης.

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ

Τα εισητήρια της παράστασης έφθαναν τα 1000 ευρώ ανά άτομο για τα πρώτα τραπέζια και ακολουθούσαν στα πιο πίσω με 600, 300 κλπ...
Αν αυτό δεν είναι πρόκληση για τους καιρούς που ζούμε τότε τι είναι;

Το ξέρουμε ότι ένα ποσοστό του 1-2% δεν έχει καταλάβει τίποτα από την κρίση και γεμίζει νυκτερινά κέντρα, ακριβές παραλίες της Μυκόνου, χιονοδρομικά κέντρα το χειμώνα κλπ...
Αλλά αυτό εν μέσω εθνικής και κοινωνικής καταστροφής είναι απαράδεκτο... 
Οσο κι απίθανο και να είναι ένα καλλιτεχνικό θέαμα δεν είναι δυνατόν να στοιχίζει 1000 ευρώ... το εισητήριο.

Ηθελα να ήξερα μόνο αυτό τους ένοιαζε τους ελεγκτές του Υπουργείου Οικονομικών που κάθονταν δίπλα στις ταμειακές μηχανές; 
Για την αισχροκέρδια υπάρχουν νόμοι σε αυτήν την χώρα;

Ουστ κοπρόσκυλα...
Μια ζωή πλάτες στους πλουσίους....
Και τώρα έχουμε κι ένα νέο είδος...
Αν ο πλούσιος πληρώνει κανονικά τους φόρους του, τότε του επιτρέπουμε να αισχροκερδεί άνετα πάνω στα κορόϊδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.