Σελίδες

24 Ιουλίου 2014

Νέα συντριβή επιβατικού αεροπλάνου!!!!

To αλγερινό A320 που εξαφανίστηκε σήμερα νωρίς το πρωί συνετρίβη στα περίχωρα της Niamey πρωτεύουσα του Νίγηρα μεταδίδει η αλγερινή τηλεόραση Ennahar. Όλοι οι επιβαίνοντες 110 επιβάτες και 6 μελές πλήρωμα εντοπίστηκαν νεκροί. Το A320 της αεροπορικής εταιρείας Air Algérie επιτελούσε πτήση για λογαρισμό της ιδιωτικής αεροπορικής Swiftair. (rianovosti)

Στο αεροσκάφος επέβαιναν 20 λιβανέζοι δήλωσε πηγή του Προξενείου του Λιβάνου στη Μπουρκίνα Φάσο. Υπάρχουν μέσα που αυτήν τη στιγμή μεταφέρουν ότι μεταξύ των θυμάτων συγκαταλέγονται 80 γάλλοι και 6 ισπανοί σύμφωνα με ανώνυμη πηγή της εταιρείας. Επιβεβαίωσε ότι η επαφή χάθηκε πάνω από το Μαλί. (The Daily Star)”

Το αεροσκάφος ενώ ήταν πλησίον των αλγερινών συνόρων ζητήθηκε στο πλήρωμα να πραγματοποιήσει στροφή λόγω της χαμηλής ορατότητας και λόγω κινδύνου πρόσκρουσης με άλλο αεροσκάφος που βρισκόταν κοντά. Η επαφή χάθηκε ακριβώς μετά την αλλαγή πορείας” διαβεβαίωσε η εταιρεία.

O Γάλλος Υπ.Μεταφορών Frédéric Cuvillier επιβεβαίωσε ότι στο αεροσκάφος επέβαιναν πολλοί γάλλοι. “Υπήρχαν κατά πάσα πιθανότητα πολλοί γάλλοι” δήλωσε ο υπουργός όπως αναφέρει το Al-Arabiya. Το Reuters κάνει λόγο για 50 επιβάτες γαλλικής υπηκοότητας. (rianovosti)

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ
Στο μεταξύ χθές έπεσε κι ένα επιβατικό στην Ταϊβάν και έχασαν την ζωή τους 48 άνθρωποι ενώ 10 διεσώθησαν τραυματισμένοι... Δείτε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.