Σελίδες

25 Ιουλίου 2014

Ινδία. Μια χώρα όπου βασιλεύει η απαξίωση της ανθρώπινης ζωής... Βίασαν και κρέμασαν 8χρονο κοριτσάκι!!!!

Ένα κοριτσάκι μόλις 8 ετών στην ανατολική Ινδία φέρεται ότι βιάστηκε και δολοφονήθηκε από τους δράστες, οι οποίοι κρέμασαν το θύμα τους σε ένα δέντρο, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία. 
 
Συγχωριανοί της μικρής, στο κρατίδιο της Δυτικής Βεγγάλης, λιντσάρισαν έναν ύποπτο για το βιασμό του παιδιού ενώ ξυλοκόπησαν και δύο από τους συνεργούς του. Σύμφωνα με τους χωρικούς, η μικρή χάθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης και βρέθηκε νεκρή, κρεμασμένη από το δέντρο, νωρίς το πρωί σήμερα. 
 
"Ο πατέρας του κοριτσιού ισχυρίζεται ότι την βίασαν και την δολοφόνησαν. Ερευνούμε την υπόθεση και θα γίνει νεκροτομή", είπε ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας, Σ.Κ. Τζάιν.
 
Οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει αδιευκρίνιστο αριθμό υπόπτων και τους ανακρίνουν.
Στην περιοχή έχουν αναπτυχθεί επίσης ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη μετά το έγκλημα αυτό.
 
Τους τελευταίους μήνες έχουν σημειωθεί πολλά αποτρόπαια εγκλήματα σε βάρος γυναικών και μικρών κοριτσιών σε όλη την Ινδία. Στα τέλη Μαΐου δύο έφηβες εξαδέλφες βιάστηκαν ομαδικά και κατόπιν δολοφονήθηκαν στο κρατίδιο Ούταρ Πραντές της βόρεια Ινδίας. Σήμερα, το τηλεοπτικό κανάλι NDTV μετέδωσε ότι ένας υψηλόβαθμος αξιωματικός της αστυνομίας συνελήφθη για βιασμό, μετά την μήνυση σε βάρος του που κατέθεσε ένα μοντέλο στην πόλη Μουμπάι. 
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
Ινδοί, Πακιστανοί και Μπαγκλαντεσιανοί είναι ίδια φυλή και κατακλύζουν την πατρίδα μας κατά δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες....
Αυτά είναι τα ήθη τους.... 
Δεν υπάρχει κανένας σεβασμός για την ανθρώπινη ζωή...
Δεν θα αργήσει λοιπόν να έρθει κι εδώ το κακό "υπό της ευλογίες" της ανθελληνικής Ευρ. Ενωσης και τις υπογραφές των σιχαμερών προδοτών πολιτικών (Δουβλίνο Ι και ΙΙ)

Κι αν σε αυτούς προσθέσεις και τους Αλβανούς εγκληματίες φτιάχνεις όλο το πλαίσιο καταστροφής της ελληνικής κοινωνίας....

Ηδη τα τελευταία χρόνια έχουμε αρχίσει να βιώνουμε απίστευτα εγκλήματα με βιασμούς και στραγγαλισμούς ηλικιωμένων γυναικών και ανδρών...

Τσακίζουν τα θρασύμια, τους πιο ανύμπορους Ελληνες. Τους παπούδες και τις γιαγιάδες μας.....

Και τι κάνει ο λαός μας;

Ψηφίζει κατά 30% ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δηλαδή αυτούς που ευθύνονται για την λαθρομετανάστευση και την εγκληματικότητα των αλλοδαπών στην πατρίδα μας....

Αν προσθέσεις σε αυτούς και ένα 26% του SYRIZA που είναι μόνιμα με τους λαθρομετανάστες και θέλει να τους δώσει μέχρι και την ελληνική ιθαγένεια... (ας το προσέξουμε ιδιαιτέρως αυτό... όχι την ελληνική υπηκοότητα -που σημαίνει να γίνουν πολίτες της Ελλάδος- αλλά την ιθαγένεια. Την ιδιότητα δηλαδή που φέρουν οι εξ αίματος Ελληνες με πατέρα και μητέρα Ελληνες. Η ιθαγένεια είναι κάτι πολύ ισχυρότερο από την υπηκοότητα), τότε έχουμε ένα ποσοστό πολύ άνω του 50% που δεν έχουν πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες....
Εαν βάλεις Ποτάμια, ΡΗΜΑΔ, ΚΚΕ κλπ που έχουν φιλομεταναστευτική πολιτική.... το ποσοστό εκτοξεύεται κοντά στο 70%....

Ετσι όπως καταλαβαίνετε φίλοι μου αυτή η δίσμοιρη πατρίδα βρίσκεται στο έλεος της εγκληματικότητας....

Διαβάζω για τον βιασμό της γιαγιάς της γειτονιάς μου από αλλοδαπούς και φρικάρω... και μετά πάω και ψηφίζω... ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, SYRIZA κλπ....
Μήπως μου έχουν κάνει λοβοτομή;

2 σχόλια:

  1. Φιλε εγω θελω μονο να σχολιασω οτι ενα τμημα αυτων που εγραψες,το παρακατω: ΣΧΟΛΙΟ
    "Ινδοί, Πακιστανοί και Μπαγκλαντεσιανοί είναι ίδια φυλή "...ειναι λαθος.
    Και το γνωριζω αυτο,διοτι η συζυγος μου ειναι απο την Ινδια,εχω ζησει εκει αρκετο καιρο και ξερω οτι υπαρχουν παρα πολλες διαφορετικες φυλες και κουλτουρες σε μια χωρα που αριθμει πληθυσμο 1,150,000,000 ανθρωπων...Δεχομαι οτι τελευταια τα πραγματα εχουν αλλαξει και πιστευω οτι φταιει η υπερπληθυσμικοτητα,ιδιαιτερα στις μεγαλες πολεις.Δεν συγκρινεται ομως σε καμια περιπτωση με το Ισλαμ,αν και υπαρχει μεσα στην Ινδια μεγαλος αριθμος μουσουλμανων ο οποιος ζει γενικα απμονικα με τις αλλες θρησκειες.Το Μπαγκλαντες και το Πακισταν αν και καποτε υπαγονταν στην Ινδια,τωρα πια υπαγονται στον ισλαμικο νομο και δυστυχως αυτοι ειναι που εχουν αφεθει να ερθουν στη χωρα μας και συντομα φοβαμαι οτι θα ειναι περισσοτεροι απο μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν λεω ιδια φυλη αυτο ακριβως εννοώ... Κοινος λαός..
    Οτι ειναι ξεχωριστες κρατικες οντότητες το γνωριζω αλλα καποτε ισως υπηρξαν και ενα κρατος..
    Παντως το θεμα ειναι οτι αυτοι που ερχονται εδω στην Ελλαδα ανηκουν κυριως στους ισλαμιστες....

    Παντως θα ηθελα επισης να διευκρινησω οτι τα οσα λεω δεν αφορουν το συνολο των Ινδων ή οποιουδηποτε άλλου λαου.... αλλα ενα μερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.