Σελίδες

27 Μαΐου 2014

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΟΛΟΣΣΑΙΟ ΤΟ ΧΑΛΕΠΙ – εικόνες που ντροπιάζουν την ανθρωπότητα…

Οι δήμιοι τρομοκράτες ισλαμοφασίστες ανάμεσα σε πλήθος και με μικρά παιδιά...
ΚΑΙ Η ΣΟΥΗΔΙΚΗ DAGEN ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ 

Πορφύρης Δ/ Σταφυλά Π 

Σε αρένα έχουν μεταβληθεί γειτονιές του Χαλεπίου που ελέγχουν οι τζιχαντιστές. Μέγα πλήθος παρακολουθεί τις δημόσιες μαζικές εκτελέσεις που πραγματοποιεί η ISIS. Φωτογραφικό υλικό που διοχετεύθηκε σήμερα εμφανίζει πολυάριθμους θεατές να συνωθούνται σε κτίρια και πλατείες για να παρακολουθήσουν το τελετουργικό έγκλημα. Πάνδημοι αποκεφαλισμοί; Μικρά παιδιά διακρίνονται να παρακολουθούν τη σκηνή. Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη. Το λάβαρο της ΙSIS ανεμίζει πάνω από τα κεφάλια ων μελοθάνατων που έχουν μπανταρισμένα τα μάτια και είναι καθηλωμένοι στα γόνατα, πισθάγκωνα δεμένοι. Ένα ηγετικό στέλεχος απαγγέλει την ετημυγορία. Το πλήθος σίγουρα αλαλάζει κάτι σαν το “AVE ALLAH oι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν.” 

Φύλλο και φτερό έκανε τη δικογραφία της υπόθεσης σύλληψης του -και κατ΄ ομολογία του – φονιά των επισκόπων Χαλεπίου ένας χριστιανός νεαρός, μάχιμος Ασσύριος δικηγόρος από την Τουρκία. Την έφτασε ως τη Σουηδία και δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με άνθρωπο της εφημερίδας καθώς του παραδίδει το ευαίσθητο υλικό. 

Με τίτλο «Η Τουρκία ενέχεται στην απαγωγή των επισκόπων» η σουηδική εφημερίδα Dagen στις 15.05.14 παραδέχεται και το αποδεικνύει έμπρακτα με φωτογραφίες ότι παρέλαβε έγγραφα που αποδεικνύουν την εμπλοκή της Τουρκίας στην υπόθεση των αδικοχαμένων Επισκόπων Χαλεπίου. 

Ο δικηγόρος με το μαύρο κοστούμι και ο δημοσιογράφος
Ο μάχιμος τούρκος δικηγόρος ποινικολόγος MetinErkan ασσυριακής καταγωγής επιδεικνύει και καταθέτει τα έγγραφα ντοκουμέντα στο δημοσιογράφο της σουηδικής εφημερίδας NuriKino. Πρόκειται για το κατηγορητήριο και τα έγγραφα της ανάκρισης του ” AbuBanat ” του Τσετσένου από το Νταγκεστάν MagomedAbdurrahmanov. Αυτά αποδεικνύουν ότι στο διαμέρισμά του βρέθηκαν στοιχεία για διασύνδεσή του με την Αλ Κάιντα.

Τα έγγραφα της ανάκρισης που επιδόθηκαν στην εφημερίδα αποδεικνύουν ότι στην ερώτηση αν είναι αυτός ο εικονιζόμενος στο βίντεο που αποκεφαλίζει « τα τρία άτομα της θρησκείας » όπως χαρακτηριστικά τα αποκάλεσε, ομολόγησε την ενοχή του « ναι εγώ έκοψα το κεφάλι του του πρώτου. »Αποκάλυψε επίσης ότι οι τούρκικες μυστικές υπηρεσίες του είχαν διοχετεύσει εξοπλισμό συντονισμού γουόκι τόκι κ.α. 

Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο Τσετσένος, κάθε Παρασκευή εκτελούσε άτομα που τα δίκαζε σύμφωνα με τη Σαρία. Eνώ ακρωτηρίαζε τα δάκτυλα των καπνιστών. 

Στη Χάγη αν πρέπει κάποιοι να καθίσουν στο σκαμνί αυτοί είναι τα αφεντικά και οι προστάτες των ανθρωποσφαγέων oι αυτοαποκαλούμενοι « Οι Φίλοι της Συρίας » οι πραγματικοί εχθροί των Συρίων.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.