Σελίδες

30 Μαΐου 2014

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΛΕΦΕΔ Ν ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.

Προς:  ΜΜΕ

Κοιν:   ΠΟΕΕΦΕΔ – ΛΕΣΧΕΣ ΜΕΛΗ ΠΟΕΕΦΕΔ.   

Πολύγυρος, 29 Μαΐου 2014



ΘΕΜΑΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΛΕΦΕΔ Ν ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ – 1) ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ (17 ΜΑΙΟΥ 1821) ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ 12 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ 2)ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΔΑΣΙΚΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΙΘΩΝΙΑ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.


Tο Σάββατο 17 Μαΐου 2014 στον Πολύγυρο Χαλκιδικής πραγματοποιήθηκε ΕΠΕΤΕΙΑΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 12 ΧΛΜ στα πλαίσια των εκδηλώσεων της επετείου της Επανάστασης του 1821 – 17 Μαΐου στην Χαλκιδική η ΛΕΣΧΗ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ έλαβε μέρος στον αγώνα με 5 μέλη ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ  και μια φίλη της λέσχης.

Την Τρίτη 20 Μαΐου 2014 πραγματοποιήθηκε άσκηση ΔΑΣΙΚΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στην Σιθωνίας, η ΛΕΣΧΗ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ έλαβε μέρος στον αγώνα με μια εποχούμενη ομάδα σε όχημα 4Χ4 ως πεζοπόρο τμήμα και δυο παρατηρητές στο κέντρο διοίκησης της άσκησης. 
Η εμπειρία και η γνώση που αποκόμισαν τα μέλη μας από μια τόσο μεγάλη άσκηση με προσωπικό ήταν σημαντική ως προς την Αποστόλη μας στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.

Μετά τιμής,

ΤΟ Δ.Σ. της ΛΕΣΧΗΣ


Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλ: 6945480763 - 2371021147
Φαξ: 2371021147 - E-mail: lefed131@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.