Σελίδες

10 Μαΐου 2014

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΑΛΑΣΙΔΗ.

(πατήστε την εικονα για μεγέθυνση)

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα.

O Δημήτρης Βαλασίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου τελείωσε το Β’ Εξατάξιο Γυμνάσιο. Αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, άλλες στρατιωτικές σχολές και την Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ). Κάτοχος μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) με κατεύθυνση την διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων του Nottingham Trent University, UK και πιστοποιητικού εξειδίκευσης στο Μάρκετινγκ του ΠΑΜΑΚ.

Για πολλά χρόνια υπηρέτησε σε διάφορες διοικητικές και επιτελικές θέσεις του Στρατού και αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του Συνταγματάρχη με αίτησή του  Διετέλεσε διευθυντής του Macedonian Business School, τα τελευταία χρόνια του ΚΟΛΕΓΙΟΥ ATHENS GSM και  του επιστημονικού περιοδικού ¨Επιθεώρηση της ΕΑΔΕ¨. Εξωτερικός συνεργάτης της RTV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και της INTERACT BUSINESS RELATIONS. Σύμβουλος ακαδημαϊκής εκπαίδευσης του NEW YORK COLLEGE.  Διετέλεσε επίσης μέλος των ΔΣ Δημοτικών Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Δήμου Καλαμαριάς. Πρόεδρος Οργανωτικών επιτροπών Συνεδρίων και Forum.  Σήμερα είναι Αντιπρόεδρος της “ΚΟΛΛΕΓΙΟ ATHENS GSM AE” και Γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ακαδημίας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΑΔΕ), της οποίας είναι και ιδρυτικό μέλος. Έχει άδεια ασκήσεως Οικονομολογικού επαγγέλματος από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΟΕΕ).

Εκπαιδευτική εμπειρία-Συγγραφικό έργο.
Δίδαξε σε  στρατιωτικές και αστυνομικές Σχολές και στα μεταπτυχιακά προγράμματα του Nottingham Trent University. Εισηγητής σε συνέδρια, ημερίδες και σεμινάρια Συνέγραψε τα βιβλία: «Ξενοφώντος Μάνατζμέντ. Σύγχρονες Απόψεις από την Αρχαιότητα» , «Η Ναπολεόντειος Στρατηγική για της Επιχειρήσεις», «Οι Αρχές του Πολέμου της Επιχειρήσεις» και «Μαθήματα Πολιτικού Μάρκετινγκ» (υπό παρουσίαση την ερχομενη Τρίτη).  Πολλά άρθρα του δημοσιεύθηκαν στον ημερήσιο και περιοδικό τύπο. 

Πολιτική-Συνδικαλιστική Δράση.
Μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών Πεζικού (Παράρτημα Θεσσαλονίκης) και μέλος της ΕΑΑΣ και της ΑΚιΣ. Διετέλεσε Γεν. Γραμματέας του Πανελληνίου Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών ΕΔ-ΣΑ (Παράρτημα Θεσσαλονίκης). Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμαριάς (α’ επιλαχών) και για την Συνέλευση των Αντιπροσώπων του ΟΕΕ. Ιδρυτικό μέλος, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος της Οργάνωσης της Περιφ. Ενότητας Θεσσαλονίκης του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ. 

Οικογενειακή κατάσταση.
Είναι παντρεμένος με την Υποστράτηγο εα   Θεοδώρα Σέμπρου (Πολιτευτή του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, πρώτη σε σταυρούς στη Α’ Θεσσαλονίκης). Έχει δύο κόρες, η μία διδάκτωρ και διδάσκουσα (ΠΔ 407) στο ΠΑΜΑΚ και το ΑΤΕΙΘ και η άλλη εφοριακός.

1 σχόλιο:

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΑΛΑΣΙΔΗΣ.
    ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ (ΠΖ) εα-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ – ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ.
    BA, BSc, Dip.MKT, MBA, M.HABA.
    ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.
    ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ATHENS GSM.
    ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.
    ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.
    EΤΗΛ. 2310453192-6942477645


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.