Σελίδες

28 Μαΐου 2014

Η Ρεπούση και η συμμετοχή στην κυβέρνηση της προδοσίας "έφαγαν" την ΡΗΜΑΔ και τον Κουβέλη...

Υπό το βάρος του οδυνηρού για τη Δημοκρατική Αριστερά αποτελέσματος των πρόσφατων εκλογών, ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του.

Ακολουθεί η σχετική δήλωση του Φώτη Κουβέλη:

“Κατέβαλα κάθε προσπάθεια, σε κάθε περίσταση, να προβάλω και να υπερασπισθώ τις δημοκρατικές αξίες που συγκροτούν την παράταξη μας και εκφράζουν τις συλλογικές αποφάσεις της ΔΗΜ.ΑΡ.

Πιστεύουμε, όλοι, σε μια Αριστερά στην υπηρεσία της κοινωνικής αλληλεγγύης, της αξιοπρέπειας και της αδιαπραγμάτευτης πολιτικής και κομματικής εντιμότητας.

Τα  αποτελέσματα  των εκλογών  για την Ευρωβουλή με οδηγούν, ως  έχω χρέος , να υποβάλω στην  Κεντρική  Επιτροπή  και στο Συνέδριο  του κόμματος την παραίτηση μου, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες καταστατικές μας διαδικασίες.

Αυτά τα όργανα θα πάρουν τις αναγκαίες αποφάσεις”.

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ
Την πλήρωσε ο κατά τα άλλα συμπαθής και λόγιος κ. Κουβέλης την οικτρή ήττα της ΡΗΜΑΔ στις εκλογές....

Καλά έκανε και πήρε την ευθύνη για τις επιλογές του....
Διότι στήριξε την Ρεπούση... και διότι μπήκε στην σιχαμερή και ανθρωποκτόνα συγκυβέρνηση που οδήγησε την χώρα στην καταστροφή....

Τώρα θα μου πείτε δεν έχουν ευθύνες τα υπόλοιπα στελέχη;
Και βέβαια έχουν και θα περίμενε κανείς να αρχίσουν σωρηδόν οι παραιτήσεις...
Ελα όμως που μερικοί είναι τοποθετημένοι με εντολές καθώς φαίνεται....
Η ΡΗΜΑΔ έχει πλέον ποσοστό 1,20 % και 14 βουλευτές στην βουλή!!!!!!!

Οπότε δεν μιλάμε για νομιμοποίηση ούτε για δείγμα... 

Νομίζω πως έχουμε να κάνουμε με μια κλασσική περίπτωση ΛΑΟΣ της Αριστεράς....

Το μόνο πλέον που μπορεί να τους σώσει είναι να τους συγχωρέσει ο λαός....
Κάτι παρόμοιο πάει να γίνει και με τον Καρατζαφέρη (δηλαδή να τον συγχωρέσει ο λαός) με μια διαφορά....
Αυτός ανέβηκε λίγο αλλά δεν λέει να ζητήσει καμία συγνώμη που συνεργάστηκε με το "Βδέλυγμα της Ερημώσεως" του Γεένους στην πρώτη διακυβέρνηση και ψήφισε το πρώτο αντισυνταγματικό, ανθελληνικό και προδοτικό Μνημόνιο..

Και εαν ο Καρατζαφέρης είχε κρατήσει αντιμνημονιακή στάση από την αρχή (κι όχι τώρα μετά την απίστευτη εκλογική σφαλιάρα που τον οδήγησε στα τάρταρα εκεί που είναι σήμερα η ΡΗΜΑΔ) σήμερα δεν θα μιλάγαμε για Χρυσή Αυγή, ΑΝΕΛ, και τα λοιπά Πατριωτικά αντιμνημονιακά κόμματα....
Προσωπικά θεωρώ ότι θα είχε σοβαρό πρόβλημα ύπαρξης ακόμα και η ΝΔ... και θα μιλούσαμε για ποσοστά του ΛΑΟΣ περί το 20%....

Αν πάντως δεν αλλάξει στάση να ζητήσει κι αυτός συγνώμη και να σταματήσει να αποκαλεί τον αμερικανοτραφή αρχιπροδότη "το παιδί", δεν ξέρω αν μπορεί να τον συγχωρέσει τελείως ο λαός και να τον ξαναστείλει στην βουλή...

Οίδομεν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.