Σελίδες

26 Μαΐου 2014

Παράδειγμα ανθρώπου που γλύφει εκεί που έφτυνε.... και η γενναία αντίδραση μιας ελληνίδας(βίντεο)



Πρόκειται φυσικά για την Νίκη Τζαβέλλα (που μάλλον θα πρέπει να αλλάξει επώνυμο) η οποία από τον ΛΑΟ του Καρατζαφέρη και με τον οποίο μπήκε στην ευρωβουλή σαν 1η στην λίστα!!!!! βρέθηκε να γλύφει αηδιαστικά τον Σαμαρά....

Εδω λοιπόν μια κοπέλλα από την νεολαία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων τσακίζει την Τζαβέλλα και την βάζει στην θέση της...

Παρακολουθείστε τον εμετικό τρόπο που μιλάει για τον Σαμαρά... και απολαύστε την 30χρονη Μανταλένα να αντιπαρέρχεται το γλύψιμο και την προδοσία με σθένος και παρησία....

το βίντεο το είδαμε στο ΑΝΤΙΠΑΡΑΚΜΗ

Κι ΕΔΩ δείτε την Τζαβέλλα να "υποστηρίζει" τα ελληνικά συμφέροντα και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας διότι στην Μανταλένα είπε ότι απομονώθηκε ένα σημείο από την ομιλία της...
Δείτε πως όλοι αυτοί οι νεοταξίτες είναι ετοιμοι να θυσιάσουν την πατρίδα μας προκειμένου να σωθεί η Ευρώπη και να υπάρξει αυτό που ήθελε και το "Βδέλυγμα της Ερημώσεως του Γένους" ο Τζέφρυ... την παγκόσμια διακυβέρνηση.

1 σχόλιο:

  1. Θερμά συγχαρητήρια στήν Κα Παπαδοπούλου, ἡ ὁποία κυριολεκτικῶς κονιορτοποίησε τίς ἀνοησίες πού ἔλεγε ἡ "κυρία" Τζαβέλλα, ἡ ὁποία συνεπῶς πρέπει νά ἐκδιωχθῇ ἀπό τήν πολιτική σκηνή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.