Σελίδες

27 Μαΐου 2014

ΚΑΤΩ τα χέρια απ την Αγ.Σοφιά - ΚΑΛΕΣΜΑ: Τετάρτη 28/5/2014, 18:00μμ. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΊΑ στη Θεσσαλονίκη.

Μεταφέρουμε το αγωνιστικό κάλεσμα του ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ 2012 προς όλες τις Πατριωτικές και Ορθόδοξες κινήσεις και δίνουμε φυσικά ραντεβού την ΤΕΤΑΡΤΗ 28 Μαΐου 6μμ, στον χώρο της προσυγκέντρωσης.  

ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ:

ΕΛΛΗΝΕΣ
ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΡΑΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΟΣΜΟ, Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΣΕ  ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΛΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ (29 ΜΑΙΟΥ) ΑΠΟ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ.

Ο ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΕΓΕΡΘΕΙ Ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΣΑΡΚΟΥ ΘΕΟΥ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝ ΤΙΣ ΑΛΛΗΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ  ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ ... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ  ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΜΑΙΟΥ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ  ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗ 
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ 

ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ
ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. 

Η ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 MM
ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012
http://ierosloxos2012.blogspot.gr/

ΣΧΟΛΙΟ
Που είναι όλες αυτές οι επιτροπές και οι σύλλογοι ελληνοτουρκικής φιλίας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.