Σελίδες

26 Μαρτίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ.

Σας αποστέλλουμε εκ μέρους του Προέδρου του ΕλληνοΒραζιλιανού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, κυρίου Κίμωνα Πάτκα, πρόσκληση για την Ημερίδα "Ελληνοβραζιλιανές επιχειρηματικές σχέσεις: Προοπτικές και δυνατότητες" και τον καφέ που ακολουθεί.
 
Την Ημερίδα διοργανώνουν το ΕλληνοΒραζιλιανό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΕΒΕΒΕ) και η Γενική Γραμματεία Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών, την Πέμπτη 27 Μαρτίου και ώρα 9:30 στο Αμφιθέατρο Κρανιδιώτης του ΥΠΕΞ στην Αθήνα (Ακαδημίας 1, ΤΚ 10671).
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα της Ημερίδας απευθυνθείτε στη γραμματεία του Επιμελητηρίου, υπόψη: κυρία Μαίρη Ξάνθου email: info@hbcci.org, τηλ.210.4100310. Για επικοινωνία στα Πορτογαλικά ζητήστε την κυρία Poliana Marinho dos Santos κινητό: 6984850928. 
 
Θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή για εμάς, η συμμετοχή σας. 
 
ΕΛΛΗΝΟ-ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
Camara de Comercio e Industria Greco - Brasileira (HBCCI)
1 Loudovikou str. 185 31 Piraeus Hellas Tel.Fax +30 210 4100310 
 
Το ΕΒΕΒΕ με έδρα τον Πειραιά, ιδρύθηκε ως σωματείο το 2008, ξεκίνησε τη δραστηριότητά του με έγκριση του Πρωτοδικείου το 2010 και του αναγνωρίστηκε η χρήση του ονόματος "Επιμελητήριο" το 2012. 
 
Ο κύριος σκοπός του είναι η σύσφιξη των εμπορικών σχέσεων των δύο χωρών, οι εμπορικές συναλλαγές και η οικονομικο-κοινωνική ευημερία των επιχειρηματιών και πολιτών των δύο χωρών μέσω των διμερών και πολυμερών συνεργασιών. 
 
Είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, το οποίο είναι αναγνωρισμένο τόσο από τη Βραζιλιανή Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση (Γραμματεία Θεσμικών Σχέσεων της Προεδρίας) όσο και από την Ελληνική κυβέρνηση (Γενική Γραμματεία Εμπορείου του Υπουργείου Ανάπτυξης). 
 
Το ΕΒΕΒΕ έχει αναπτύξει σχέσεις εμπιστοσύνης  και συνεργασίες τόσο με κρατικές δομές, όσο και με εταιρείες στην Βραζιλία και στην Ελλάδα.
 
Οι πόροι του ΕΒΕΒΕ περιορίζονται στις εισφορές των μελών του είτε τακτικές είτε έκτακτες σε περιπτώσεις χορηγιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.