Σελίδες

12 Μαρτίου 2014

Τέρενς Κουίκ: Το “ποτάμι” έχει τοξικά απόβλητα.

Ο Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, έκανε το εξής σχόλιο, σχετικά με τις θέσεις για την ονομασία των Σκοπίων, που διατύπωσε τηλεοπτικά το στέλεχος του «Ποταμιού» Νίκος Δήμου: 

«Όταν ο κυνισμός του νεοφιλελευθερισμού του Νίκου Δήμου της «Δράσης», συγχωνεύεται με τις σημιτικές αντιλήψεις για το πόσο γκρίζα ζώνη μπορεί να γίνει η Ελλάδα, τότε σε κανέναν δεν μπορεί να κάνει εντύπωση ότι μέσα στο σακίδιο του Σταύρου… Θεοδωράκη περιέχεται και το ξεπούλημα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς. 

Το πήρε το «Ποτάμι» το πρώτο μυστικό για ένα από τα εθνικά θέματα που ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν οι ομογάλακτοι ΝΔ – ΠΑΣΟΚ. 

Η συνέχεια για Αιγαίο, Κύπρο, ΑΟΖ, Θράκη, θα δείξει πόσα ακόμα τοξικά απόβλητα θα κατεβάσει αυτό το «Ποτάμι» που σιγά – σιγά δείχνει την πηγή του και τις εκβολές του»

πηγή 

ΣΧΟΛΙΟ
Σιγά σιγά βγαίνουν αυτά που κρύβει το σακίδιο του Θεοδωράκη.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.