Σελίδες

28 Μαρτίου 2014

Νεκρός ο Αλβανός ισοβίτης που σκότωσε τον σωφρονιστικό υπάλληλο.

Νεκρός βρέθηκε στο κελί του, στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών, ο Αλβανός βαρυποινίτης Ιλί Καρέλι ο οποίος προ τριών ημερών είχε δολοφονήσει τον 46χρονο αρχιφύλακα των φυλακών Μαλανδρίνου, Γιώργο Τσιρώνη, πατέρα δύο παιδιών. Δείτε την προηγούμενη ανάρτησή μας ΕΔΩ.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης, διέταξε έρευνα για να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του.


Ο κατάδικος ειχε μεταφερθεί στη Νιγρίτα Σερρών απο τις φυλακές Μαλανδρίνου για λόγους ασφαλέιας αμέσως μετα την αποφαση για την εκ νέου προσωρινή του κρατηση.

Μεσα στο κελί ήταν μόνος του και συμφωνα με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι της φυλακής ειχαν τοποθετήσει κάμερα ασφαλείας για να ελέγχουν τις κινήσεις του. Συμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο Καρέλι μπήκε στο κελί στις 15.42 το μεσημέρι . Στις 18.32 φαίνεται πως κοιμήθηκε και στις 11.30 το βράδυ, οταν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι πήγαν να τον δουν, διαπίστωσαν πως ηταν  νεκρός.

Εκτιμάται ότι ο θάνατός του προήλθε είτε από παθολογικά αίτια, είτε έθεσε τέλος ο ίδιος στη ζωή του.Θα διενεργηθει νεκροψία νεκροτομή για να διαπιστωθόυν τα αιτία θανάτου

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, αιτία για τον μοιραίο διαπληκτισμό του Γιώργου Τσιρώνη με τον Ιλι Καρέλι απετέλεσε η άρνηση χορήγησης άδειας στον τελευταίο, ο οποίος επιθυμούσε να επισκεφθεί τη μητέρα του που βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση.

«Θα πάρω μαζί μου έναν από εσάς», φέρεται να φώναξε ο Καρέλι δευτερόλεπτα πριν επιτεθεί πισώπλατα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στον Γιώργο Τσιρώνη, καταφέροντάς του τρία χτυπήματα με αυτοσχέδιο μαχαίρι στην καρωτίδα.


ΣΧΟΛΙΟ
Τίτλοι τέλους σε μια ανείπωτη τραγωδία.....

1 σχόλιο:

  1. Ο θάνατος του Αλβανού βαρυποινίτη, στις φυλακές της Νιγρίτας προήλθε από χρήση οργάνου και όχι από χέρια σύμφωνα  με το πόρισμα του ιατροδικαστή. Συγκεκριμένα αναφέρεται πως ο Ιλία καρέλι έφερε πολλαπλές θλαστικές-εκχυμωτικές κακώσεις στο σώμα και κάταγμα στο στέρνο το οποίο προκλήθηκε από σπειρωτή ράβδο.

    Σύμφωνα με το πόρισμα που συνέταξαν οι ιατροδικαστές, Μηνάς Γεωργιάδης και Ελένη Ζαγγελίδου, τα τραύματα αυτά προήλθαν από κάποιο όργανο -και όχι από χέρια- ενώ προσδιορίζονται χρονικά πριν από περίπου τρία 24ωρα.

    Παραγγέλθηκαν, δε, περαιτέρω ιστολογικές-τοξικολογικές εξετάσεις.

    Η σορός του Αλβανού κακοποιού, ο οποίος πριν από λίγες μέρες δολοφόνησε με αυτοσχέδιο μαχαίρι τον 46χρονο αρχιφύλακα των φυλακών Μαλανδρίνου, Γιώργο Τσιρώνη, αναμένεται να επιστρέψει στη Νιγρίτα, προκειμένου να παραληφθεί από τους συγγενείς του.
    http://www.defencenet.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.