Σελίδες

20 Φεβρουαρίου 2014

Ν.Έρογλου: "Oι έποικοι θα ψηφίσουν στο δημοψήφισμα- Θα είναι υπήκοοι στο νέο "συνεταιριστικό" κράτος".

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε ο κατοχικός ηγέτης του ψευδοκράτους Ντερβίς Έρογλου ο οποίος αποκάλυψε ότι οι έποικοι θα ψηφίσουν στο δημοψήφισμα και θα είναι πολίτες της νέας κατάστασης πραγμάτων που θα προκύψει από τη συμφωνία. Αυτή είναι η θέση της τουρκικής πλευράς πρόσθεσε.

Ο Έρογλου δήλωσε πως οι έποικοι είναι όλοι τους υπήκοοι του ψευδοκράτους. Αύριο, συνέχισε, εάν γίνει μια συμφωνία και πάει σε δημοψήφισμα θα ψηφίσουν όλοι όσοι είναι υπήκοοι. «Αυτοί, αυτόματα, εάν συμφωνήσουμε και προκύψει ένα νέο συνεταιριστικό κράτος, θα είναι υπήκοοι αυτού του κράτους. Οι Ε/κ μπορεί να σκέφτονται διαφορετικά… Δεν υπάρχει δύναμη στον κόσμο που θα μας το επιβάλλει αυτό.Κάθε χώρα είναι υποχρεωμένη να στηρίξει τους υπηκόους της».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι θέσεις του ψευδοπρωθυπουργού Γιοργκατζίογλου, που υπόσχεται στους εποίκους ότι θα πάρουν υπηκοότητα μετά τη λύση.

Τι κερδίζει τελικά η Κύπρος από αυτή τη κατάπτυστη συμφωνία που οδηγείται από τον Ν.Αναστασιάδη;

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΧΟΛΙΟ
Μήπως πιστεύατε ότι οι Τούρκοι έχουν ειλικρινείς προθέσεις σε αυτήν την διαπραγμάτευση;
Γελαστήκατε....
Ολα γίνονται για τον φυσικό πλούτο του νησιού που θέλουν Τούρκοι και ξένοι...
Πρώτα κατέστρεψαν τεχνητά την κυπριακή οικονομία και τώρα σέρνουν την Κύπρο μας σε έναν διάλογο για λύση του Κυπριακού σε βάρος των εθνικών μας συμφερόντων...

Και ο Ερογλου όπως βλέπουμε εκπροσωπώντας ουσιαστικά την Τουρκία επιχειρεί να αλλοιώσει ακόμα και την δημογραφική σύσταση του πληθυσμού παρουσιάζοντας ως Τουρκοκυπρίους τους Τούρκους εποίκους...

Να δω πιο προδοτικό χέρι θα τολμήσει να βάλει υπογραφή σε τέτοια συμφωνία; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.