Σελίδες

22 Φεβρουαρίου 2014

Δεν μπορούν να σταθούν πουθενά οι προδότες.... (βιντεο)



Τα γεγονότα: Σήμερα το πρωί 20 Φεβρουαρίου 2014 ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος άνοιξε τις εργασίες του Συνεδρίου “Χρηματοδοτώντας τη δημιουργικότητα”, στο πλαίσιο της ελληνικής προεδρίας της Ε.Ε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Το συνέδριο αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί αποτυπώνει την Ευρωπαϊκή πολιτιστική πολιτική των ερχόμενων δεκαετιών. Δεν προσκλήθηκε ωστόσο ούτε ένας καλλιτέχνης ως ομιλητής, και η ανακοίνωση του Συνεδρίου δεν κοινοποιήθηκε ευρέως.

(απόσπασμα από το olympia.gr)

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος μιλώντας στο Μέγαρο Μουσικής έρχεται σε δύσκολη θέση μέσα από τα ειρωνικά γέλια των παρευρισκομένων καλλιτεχνών και πολιτών...
Είναι εκπληκτικό αλλά όπως θα δείτε πλεόν οι προδότες αποκαλούν όποιον τους λοιδωρεί αριστερό.... συνδικαλιστή... αναρχικό ή ενίοτε φασίστα κλπ.
Μας βαφτίζουν όπως τους συμφέρει... και τους βολεύει.

Ο Παναγιωτόπουλος καλεί όποιον θέλει να ανέβει στο βήμα (και καλά) να μιλήσει ή να αντιπαρατεθεί μαζί του...
Μόλις όμως κάποιος από το ακροατήριο ζητάει τον λόγο να μιλήσει του τον αφαιρεί αμέσως...

Θα διασκεδάσετε όσο είναι δυνατόν βέβαια διότι οι τύποι αυτοί (σαν τον παναγιωτοπουλο και τους όμοιούς του) καταστρέφουν την ελληνική κοινωνία αλλά το μόνο που τους νοιάζει είναι η ελληνική προεδρία στο κατάπτυστο ανθελληνικό συρφετό που λέγεται Ευρωπ. Ενωση.
Αυτή φίλοι μου είναι η μοίρα των πατριωτών των τελευταίων ετών...
Να τους κολλούν ετικκέτες...

Ρε δε παν να λέτε ότι σας αρέσει...
Οτι κι αν μας λέτε η ουσία δεν αλλάζει...
Είστε πουλημένα τομάρια και προδότες εσχάτης προδοσίας... ΟΛΟΙ σας.

Το έχουμε ξαναπεί...
Πέρασαν πια οι εποχές δεξιών κι αριστερών...
Τώρα το πράγμα οδηγήθηκε στα άκρα με δική σας ευθύνη (των προδοτών κι απατεώνων πολιτικών) που εξαπατήσατε τον ευκολόπιστο ελληνικό λαό και σας ψήφισε με άλλη πολιτική ατζέντα και άλλη εφαρμόσατε μόλις βγήκατε...

Και όταν το πράγμα οδηγείται στα άκρα τότε δεν υπάρχουν περιθώρια για κομματικές ταυτότητες...
Ολοι μας πλέον είμαστε υποχρεωμένοι να ταχθούμε με τους πατριώτες ή με τους προδότες...

Και επειδή κάποιοι μπορεί να δυσκολεύονται να κατανοήσουν ποιοί είναι ποιοί... να τους το κάνω με ένα απλό και εύκολο.

Προδότες είναι αυτοί που ευθύνονται για τον θάνατο των 4000 συμπατριωτών μας που αυτοκτόνησαν μέσα στην απελπισία και την κοινωική απαξίωση και τους χιλιάδες άλλους που χάνουν την ζωή τους απο τις παρενέργειες του success story του Σαμαρά και του "πρωτογενούς πλεονάσματος" του Στουρνάρα και οι προδότες αυτοί δεν έχουν το παραμικρό ίχνος συναίσθησης και μεταμέλειας, αλλά απεναντίας όπως είπε κι ο αρχιπροδότης αναπληρωτής πρωθυπουργός "αυτοί που αυτοκτονούν έχουν ψυχολογικά προβλήματα αλλοιώς θα αυτοκτονούσαν όλοι".....

Προδότες είναι αυτοί που αφήνουν την ανεργία να καλπάζει και που βλέπουν τα παιδιά μας να φεύγουν στο εξωτερικό και χειροκροτούν προτρέποντάς τα κιόλας να βρούν εκεί μια καλύτερη τύχη.

Προδότες είναι αυτοί που εξαφανίζουν τα προνόμια των πολυτέκνων και βάζουν τεκμήρια στα ανήλικα παιδιά μας και τα βγάζουν από τις φοροαπαλλαγες την στιγμή που η Ελλάδα εξαφανίζεται χρόνο με τον χρόνο βιολογικώς... με τέραστιο δημογραφικό πρόβλημα.

Προδότες είναι αυτοί που κόβουν μισθούς και συντάξεις οδηγώντας στην εξαθλίωση εκατομμύρια συμπολίτες μας...

Προδότες είναι αυτοί που ξεπουλούν στους ξένους τον εθνικό μας πλούτο.

Προδότες είναι αυτοί που διαλύουν την δημόσια υγεία και περίθαλψη.

Προδότες είναι αυτοί που διδάσκουν στα παιδιά μας στα σχολεία και τους κάνουν πλύση εγκεφάλου με κάθε νεοταξίτικη αηδία για διαφορετικότητες, ρατσισμούς και τους μαθαίνουν τον αμερικάνικό τρόπο ζωής.... καταργώντας την ελληνική ιστορία, τα θρησκευτικά και κάθε τί ελληνορθόδοξο που θα τα μεγαλώσει σαν γνήσιους Ελληνες.

Προδότες είναι αυτοί που αφήνουν την είσοδο εκατομμυρίων λαθρομεταναστών σε μια προσπάθεια αλλοίωσης του πληθυσμιακού στοιχείου της Ελλάδας και ταυτόχρονα υπογράφουν να χτιστούν και ισλαμικά τζαμιά και τεμένη....

Προδότες είναι αυτοί που αφήνουν τους Τούρκους να αλωνίζουν στο Αιγαίο ανενόχλητοι, αφήνουν τον ελληνικό στρατό χωρίς νέα οπλα και εφόδια και απαγορεύουν τις αναχαιτίσεις στους πιλότους μας για οικονομικούς λόγους.....

Προδότες είναι αυτοί που σκοπεύουν να δώσουν το όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανούς (σαν γεωγραφικό προσδιορισμό το λένε τώρα), την Θράκη στους Τούρκους (γι αυτό αφήνουν το τουρκικό προξενείο να αλωνίζει), την Κύπρο στους Τούρκους υποστηρίζοντας  ανθελληνικά σχέδια, να μοιραστούν το Αιγαίο με Τούρκους κι Αμερικάνους, και να αφήσουν την Βόρειο Ηπειρο στο έλεος των Αλβανών....

Προδότες είναι αυτοί που ψηφίζουν αντισυνταγματικούς νόμους και διατάγματα και πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, για να στηρίζουν την εξόντωση της ελληνικής οικογένειας που είναι το κύτταρο της ελληνικής κοινωνίας.

Προδότες είναι αυτοί που κλείνουν τις ελληνικές επιχειρήσεις και φέρνουν εδώ τις γερμανικές πολυεθνικές...

Προδότες είναι αυτοί που υπακούν στις εντολές της Ε.Ε. κόντρα στα εθνικά μας συμφέροντα....


Προδότες είναι αυτοί που υποθήκευσαν μέχρι και τις ζωές των δισέγγονων μας με απίστευτα χρέη δισεκατομμυρίων...

Προδότες είναι αυτοί που σκότωσαν τα όνειρα τα δικά μας και των παιδιών μας...

Και πατριώτες είναι αυτοί που θέλουν με κάθε τρόπο όλα αυτά να σταματήσουν.... και οι παραπάνω προδότες να πληρώσουν.

ΘΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.