Σελίδες

21 Ιανουαρίου 2014

Μέρα χαράς για την οικογένεια της ΑΕΚ. Μπουλντόζα στην Ν. Φιλαδέλφεια. Αρχίζει το όνειρο.


Από τις 8 το πρωί της Τρίτης έκανε την εμφάνισή της η πρώτη μπουλντόζα στο χώρο που θα αναγερθεί το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Γεγονός που σήμανε και την έναρξη των εργασιών, καθώς ο χώρος καθαρίζεται, προκειμένου να ξεκινήσει η ανέγερση της "Αγιά Σοφιάς" αμέσως μόλις εκδοθούν οι άδειες. Κάτι που είχε επισημάνει κι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ότι δηλαδή δεν πρόκειται να κολλήσει πουθενά το θέμα του γηπέδου και ότι όλα θα εξελιχθούν ομαλά.

To Sport24.gr σας είχε ενημερώσει από τις 13 Γενάρη για την διαδικασία των έργων από την εταιρεία Dimand S.A η οποία έχει αναλάβει το όλο project. Μόλις 8 μέρες αργότερα το ρεπορτάζ μας επιβεβαιώθηκε.

Μάλιστα, αργότερα μέσα στην ημέρα αναμένεται να βρεθεί στο χώρο κι ένα γεωτρύπανο, προκειμένου να μετρηθεί σε πόσο βάθος υπάρχει νερό.

Από αύριο θα ενταχθούν οι εργασίες καθώς θα μπουν ειδικά μηχανήματα για να γίνει στρωματογραφία και έλεγχος ποιότητας εδάφους του γηπέδου.

Η διαδικασία αυτή ολοκληρωθεί σε περίπου μια εβδομάδα έτσι ώστε να γίνουν και οι απαραίτητες μελέτες. Ακόμα, θα γίνει κα έρευνα γεώτρησης στις τέσσερις πλευρές του γηπέδου αλλά και περιμετρικά από αυτό.

Οι εργασίες τις επόμενες μέρες 

Το συγκεκριμένο μηχάνημα θα σκάψει σε βάθος 25 μέτρων σε επτά σημεία του οικοπέδου για να διαπιστωθεί μέχρι που φτάνει το νερό. Στη συνέχεια θα μπουν μηχανήματα για να διαπιστώσουν την ποιότητα του εδάφους και την στρωματοποίηση, διαδικασία η οποία θα ολοκληρωθεί σε περίπου μια εβδομάδα. Παράλληλα θα γινει γεώτρηση και περιμετρικά του οικοπέδου.

Από εκεί και πέρα θα συνεχίσουν οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου έτσι ώστε όταν εκδοθούν οι οικοδομικές άδειες να ξεκινήσουν τα έργα, χωρίς να χαθεί δευτερόλεπτο, όπως έχει δώσει εντολή ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ είναι εξασφαλισμένη ότι δεν θα υπάρξει εμπόδιο γι αυτές τις πρώτες εργασίες καθώς έχει πάρει τις απαιτούμενες άδειες, οι οποίες δεν σχετίζονται με την οικοδομική άδεια ανέγερσης του γηπέδου.

Πηγή: AEK1924.gr
πηγή

Δείτε βίντεο από την πρώτη μέρα εργασιών ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΟ
Καθόλου τυχαίο ότι τα έργα ξεκινούν στις 21 του μηνός.....
Αντε αδέρφια ΑΕΚτζήδες το όνειρο γίνεται πραγματικότητα.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.