Σελίδες

28 Δεκεμβρίου 2013

Τετέλεσθαι. Ραγιάδες ήμασταν, και ραγιάδες παραμείναμε.

Γράφει ο Διόνυσος

Επιβεβαιώνεται. Κατά το κείμενο (στα αγγλικά ΕΔΩ), ο Σαμαράς, έδωσε το 40% των Κρητικών πετρελαίων, στους τούρκους.

Αρχίστε να αγοράζετε βαζελίνες (οι τούρκοι είναι γνωστοί για ορισμένες συνήθειες τους) και χαλάκια προσευχής..

Ηδη αυτά τα δεύτερα θα ήταν στο πρόγραμμα μια με την μουσουλμανική «ειρηνική» (βλεπε «λαθραία») εισβολή στην Ελλάδα, και με τις πλάτες των ντόπιων πληρωμένων «καλοθελητάδων», σε λίγο θα είμαστε ξένοι στον τόπο μας.
(Αλήθεια, όταν καταστραφούν τα πάντα, όλοι οι ΜΚΟιδες, που θα άχουν να «κλείνουν την κεφαλή»; Και τι θα κάνουν; Και τα κομματόσκυλα. Και οι «ημέτεροι»; Και οι «ομάδες καταστολής». Και οι πουλημένοι; Και οι χαφιέδες; Και οι προδότες; Σε ποιον θα «αναφέρουν»; Ποιος θα τους συντηρεί;).

Αλλα από την άλλη μεριά, σε ποιον «τόπο μας», όταν τα πάντα ξεπουλιούνται κοψοχρονιάς. Και συνεχώς....

Εχετε την εντύπωση ότι όλοι όσοι ανέβηκαν στην Αρχη, μετά την «επάρατη» Χούντα, αισθάνοταν Ελληνες; Αγαπούσαν την ΠΑΤΡΙΔΑ τους;
Κατά ένα νόημα, ναι. Την πατρίδα τους......

Διότι η πατρίδα τους, ήταν και είναι το χρήμα και μόλις αυτό το ρημάδι ο τόπος που λέγεται Ελλας και που έδωσε τα φώτα στον Κόσμο όλον, θα είναι παρελθόν, όλο και κάπου αλλού θα πάνε να χαρούν τα όσα άρπαξαν πατώντας σε πτώματα και πίνοντας το αίμα του κοσμάκη.

Καλόν ύπνο Ελληνα και όνειρα «γλυκά»... Γλυκά όσο έμεινε ακόμα καιρός, διότι έφτασε η ώρα που θα δείξουν την πραγματική τους μορφή, γινόμενοι οι χειρότεροι ΕΦΙΑΛΤΕΣ σου.

ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ. Πόσο λυπάμαι μεγάλη μου ΑΓΑΠΗ, για όσα τράβηξες και τραβάς...

Διόνυσος

ΥΓ. Και κάτι ακόμα. Εμαθα ότι εδιωξαν την καθηγήτρια που έπιασε τον γιο του Σαμαρά να αντιγράφη. ΕΔΩ (ο πατέρας μου θα με είχε σαπίσει στο ξύλο και θα ζητούσε συγγνώμη από το εκπαιδευτικό προσωπικό, αν έκανα κατι τέτοιο. Το ιδιο δε, θα έκανα κι εγω στα παιδιά μου).

Αυτό δείχνει πόσο σκουλικίσιο χαρακτήρα (ζητώ συγγνώμη από τα σκουλίκια), εχει ο «μεγάλος άνδρας». Λιγότερος και από κατσαρίδα.
Αλλα από ανέκαθεν τα ΣΚΑΤΑ και οι φελλοί, επέπλεαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.