Σελίδες

29 Δεκεμβρίου 2013

Η Κοζάνη συσπειρώνεται για ένα δικό της παιδί...

Φορείς της πόλης δραστηριοποιούνται προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται προκειμένου ένα παιδί να μεταβεί στο εξωτερικό με σκοπό την αποκατάσταση της υγείας του...
Το ΠΙΝΑΚΙΟ στηρίζει και διαδίδει την αξιέπαινη αυτή προσπάθεια. 

Αξιέπαινη κίνηση η οποία αποδίδει πλήρως την έννοια της αλληλεγγύης είναι αυτή που γίνεται στην Κοζάνη, αφού μαζεύονται χρήματα για την αποκατάσταση της υγείας ενός παιδιού της πόλης το οποίο πρέπει να μεταβεί στο εξωτερικό.

Φορείς της πόλης όπως το Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Κοζάνης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Όμιλος HUMANS Κοζάνης, τα Σωματεία Εργαζομένων Δ.Ε.Η «ΈΝΩΣΗ» & «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ», Σύλλογος Γυναικών Κοζάνης κ.α αγκαλιάζουν την προσπάθεια καθώς έχουν θέσει όλοι τους ως στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την υγεία του νεαρού. 

Μπράβο και πάλι μπράβο σε όλους τους, που αυτές τις εποχές δείχνουν ότι υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται... 

Όσοι διαβάσετε την είδηση αυτή μη σταθείτε στον υπολογιστή σας, αλλά απευθυνθείτε στους φορείς που αναγράφονται στην αφίσα να βοηθήσετε ενεργά. 

πηγή Το χαμομηλάκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.