Σελίδες

30 Δεκεμβρίου 2013

Στόχος τρομοκρατών και πάλι η Ρωσία.

Μαύρη χήρα σκόρπισε το θάνατο σε σιδηροδρομικό σταθμό στη Ρωσία. (29-12-2013)

Τουλάχιστον 18 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα και 40 τραυματίστηκαν, όταν γυναίκα καμικάζι πραγματοποίησε επίθεση μέσα σε σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης Βόλγκογκραντ της νότιας Ρωσίας, πυροδοτώντας τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένη, μετέδωσαν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης. 

Η ρωσική αντιτρομοκρατική επιτροπή ανακοίνωσε ότι η έκρηξη προκλήθηκε από γυναίκα καμικάζι, σύμφωνα με τοπικό πρακτορείο.

Συγκεκριμένα, η έκρηξη σημειώθηκε μέσα στον σταθμό γύρω στις 12.45΄τοπική ώρα, δήλωσε η εκπρόσωπος του περιφερειακού υπουργείου Εσωτερικών Σβετλάνα Σμολιανίνοβα.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, η έκρηξη σημειώθηκε κοντά στις συσκευές ανίχνευσης μετάλλων που έχουν τοποθετηθεί στην είσοδο του μεγαλύτερου σιδηροδρομικού σταθμού της πόλης. 

Θυμίζουμε πώς τον περασμένο Οκτώβριο γυναίκα καμικάζι από το Νταγκεστάν πραγματοποίησε επίθεση επίσης στο Βόλγκογκραντ, μέσα σε λεωφορείο γεμάτο από φοιτητές, παρασύροντας στο θάνατο έξι ακόμη ανθρώπους.

Αυτή η επίθεση είχε ήδη εγείρει ανησυχίες για τα μέτρα ασφαλείας στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι που θα διεξαχθούν τον Φεβρουάριο. 

newsbomb
το είδαμε στο ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 

Νέο τρομοκρατικό χτύπημα στη Ρωσία. 15 νεκροί από έκρηξη σε τρόλεϊ, ανάμεσά τους και ένα παιδί 1 έτους. 
(30-12-2013)

Νέα τραγωδία στη Ρωσία, με νέο τρομοκρατικό χτύπημα στην πόλη Βόλγκογκραντ, εκεί όπου χθες μια “μαύρη χήρα”, πραγματοποίησε επίθεση αυτοκτονίας στον σιδηροδρομικό σταθμό, με απολογισμό 18 νεκρούς και 40 τραυματίες.

Αυτή τη φορά, στόχος της επίθεσης ήταν ένα τρόλεϊ, και ο πρώτος απολογισμός που μεταδίδουν τα ρωσικά ΜΜΕ κάνει λόγο για 15 νεκρούς, μεταξύ των οποίων και ένα παιδί 1 έτους.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι σημειώθηκε και πάλι επίθεση από καμικάζι.
Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή, ώστε έσπασαν τζάμια σε σπίτια της περιοχής. 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.