Σελίδες

28 Νοεμβρίου 2013

Ευτυχώς δεν περνάει η τροπολογία για τους "γάμους" ομοφυλοφίλων....

"Κόκκινο" - και όχι "ροζ" όπως ίσως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί λόγω του χαρακτήρα της τροπολογίας - ανάβουν οι ΚΟ της ΝΔ του Λαϊκού Συνδέσμου και των ΑΝΕΛ στους γάμους των ομοφύλων που χαρακτηρίζονται "σύμφωνα συμβίωσης". 

Η σχετική τροπολογία που κατέθεσαν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ (κάνοντας και πρόβα μετεκλογικού "συμφώνου συμβίωσης" των δύο κομμάτων, όπως ελπίζουν πολλοί μέσα στο ΠΑΣΟΚ), συναντά την σφοδρή αντίδραση της μεγάλης πλειοψηφίας των βουλευτών στην ΚΟ της ΝΔ, ενώ στον Λαϊκό Σύνδεσμο απαντούν ότι "Η χώρα έχει αρκετά εξαιρετικά σοβαρά προβλήματα και δεν χρειάζεται να προσθέσουμε ακόμα ένα που αφορά την συνοχή του κοινωνικού και οικογενειακού ιστού της". 

Αντίθετα είναι και τα περισσότερα μέλη της ΚΟ των ΑΝΕΛ, οπότε τα τρία αυτά κόμματα κάνουν ... "κυβέρνηση" στο συγκεκριμένο θέμα και η τροπολογία θα πάει ... άπατη. 

Η τροπολογία αναφέρεται στην "καταδίκη της Ελλάδας από το Δικαστήριο του Στρασβούργου, που έκρινε αντίθετο με την Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου από τον αποκλεισμό των ομόφυλων ζευγαριών από το σύμφωνο συμβίωσης" και ζητούσε να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση που θα επιτρέπει σε ομοφυλόφιλους άνδρες και γυναίκες, τρανσέξουαλ κλπ κλπ να παντρεύονται και να υιοθετούν παιδιά ή να κάνουν παιδιά με παρένθετες μητέρες και να τα αναγνωρίζουν μετά τα μέλη των "οικογενειών" κλπ κλπ.

Η απόφαση ηρθε μετά την καταγγελία της Ελλάδας από την προσφυγή του στενού φίλου του Γιώργου Παπανδρέου, Γρηγόρη Βαλλιανάτου και του "σύντροφου του" και από το ΠΑΣΟΚ διακινούν ότι "συμφωνεί και ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου" κάτι που δεν προκύπτει όμως από το ρεπορτάζ. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόμοιο είναι και το περιεχόμενο των προτάσεων νόμου που έχουν καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΔΗΜΑΡ, που στοχεύουν στην ένταξη των ομόφυλων ζευγαριών στο σύμφωνο συμβίωσης. 

Άρα τα αγόρια που θέλουν να είναι κορίτσια και τα κορίτσια που θέλουν να είναι αγόρια, αλλά και τα εγχειρισμένα πρώην αγόρια (πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας και περίπτωση gay που εγχειρίστηκε και έγινε γυναίκα και μετά έγινε λεσβία-άραγε τι να λέει ο νόμος για την περίπτωση αυτή;) θα πρέπει να περιμένουν για να νομιμοποιήσουν την σχέση τους και να κάνουν παιδάκια ή να υιοθετήσουν παιδάκια.

Κι ο Θεός μαζί μας...


ΣΧΟΛΙΟ
Ευτυχώς σε κάποιους ακόμα λειτουργεί μερικές φορές η απλή λογική...
Η ελληνική οικογένεια έχει δεχτεί τόσα ανήθικα χτυπήματα τα τελευταία 30 χρόνια και δεν αντέχει ένα ακόμα...
Η κατάπτυστη διαστροφή πρέπει να χτυπηθεί πάση θυσία...
Η ομοφυλοφιλία που καταστρέφει τον άνθρωπο πρέπει να χτυπηθεί όπως τα ναρκωτικά...
Δεν υπάρχουν περιθώρια για εφησυχασμό...
Σαν χριστιανοί οφείλουμε να πολεμήσουμε το διεστραμμένο πάθος αλλά να βοηθήσουμε τον άρρωστο ψυχικά συνάνθρωπό μας...
Το κακό είναι ότι ένα μεγάλο ποσοστό αυτών των ανθρώπων δεν συνειδητοποιεί ή δεν θέλει να συνειδητοποιήσει το φονικό ανώμαλο πάθος που τους έχει κυριεύσει.

Και προσπαθουν μαλιστα να περάσουν την διαστροφή τους ως κάτι διαφορετικό ακόμα και μέσα στην εκπαίδευση των παιδιών μας!!!!!
Η συγχρονη μάστιγα αυτή πρέπει να μείνει μακρυά από τα παιδιά μας πάση θυσία...

Τα κατάπτυστα ΜΜΕ που έχουν καταληφθεί στην κυριολεξία από αυτούς τους ατυχείς ανθρώπους προσπαθούν με νύχια και με δόντια να προωθήσουν την ομοφυλοφιλία και να την κάνουν αποδεκτή από την ελληνική κοινωνία...

Και για όσους θεωρούν ότι δεν κάνουν και τίποτα κακό σε κάποιον άλλον αλλά απλά είναι κάτι αυστηρά προσωπικό τους να τονίσω ότι και οι ναρκωμανείς δεν κάνουν κάτι κακό σε κάποιον άλλο παρά στον εαυτό τους...

Το θέμα όμως είναι ότι σε όλες αυτές τις περιπτώσεις καταξεφτιλίζεται η ανθρώπινη προσωπικότητα που πλάστηκε "κατ' εικόνα" του Θεού....
Και οδηγούν στον ψυχικό θάνατο και ενίοτε και στον βιολογικό....

Δείτε στην παρακάτω παλαιότερη ανάρτησή μας το σε τι αίσχη μπορεί να οδηγήσει το πάθος της διαστροφής τον άνθρωπο. 

2 σχόλια:

  1. Πσσσ ευτιχως ρε φιλε που δεν περασε γτ αν περνουσε θα...θα.....θα....θα....εε...τι ακριβως θα γινοταν?....πραγματικα δεν ξερετε τη λετε τοσο μισως πρωτη φρ βλεπω...τι νομιζες δλδ? Οτι θα πεσει ο ουρανος στο κεφαλη σου? Πραγματικα αφηστε τ complex σας κ αφηστε των κοσμο ν ζησει...αμα δεν σαρεσει μην τ κανεις! Τοσο απλο....επισεις εχω να σου πω οτι ο ορος γαμος ειναι πιο αφυσικος απο την ομοφυλωφυλια.....μπορεις ν πολεμας την αγαπη οσο θες αλλα αυτη παντα νικα! Η ζωη εχει το δρομο της και η φυση ξερει τι κανει! Δεν περιμενει εσενα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πολεμω την αγαπη αλλα την διαστροφη...
    Η φυση δεν περιμενει εμενα αλλα δεν ευννοεί ούτε αυτους που ενεργουν παραφύσιν....

    Περιεργο ομως που ασχολεισαι μονο με αυτα τα θεματα απο ενα ιστολογιο 11.000 αναρτησεων διαφορων θεματων...

    Ελπιζω να μην ανηκεις (για το καλο σου) στην κατηγορία αυτη των δυστυχισμένων συνανθρωπων μας που χρησιμοποιούν τα οπίσθια που τους έδωσε ο Θεός για άλλη δουλεια από αυτην που ορισε.....

    Το αισχος στην ζωη μας μας απειλει συνεχως ολους...
    Σε μερικες ομως περιπτωσεις το αισχος ξεφευγει σε τρομερα προσβλητικο βαθμο για τον ανθρωπο που κανει καταστροφικες επιλογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.