Σελίδες

23 Σεπτεμβρίου 2013

Ανακοίνωση Πατριωτικής Πολιτοφυλακής για άρθρο της εφημ. Αυγή και "ΜEGA".

Δεν είναι η πρώτη φορά που κόμματα ή εφημερίδες εξαπολύουν ψευδείς και συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον του κινήματός μας. Έτσι και στο σημερινό φίλο της εφημερίδας "ΑΥΓΗ" ο αρθρογράφος της εκτοξεύει έναν οχετό παραπληροφόρησης και ψευδών ερευνών.

Προσπαθεί δημιουργώντας μια δική του ιστορία να συνδέσει το αμιγώς πατριωτικό εκπαιδευτικό κίνημα της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ με το κόμμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Όπως έχουμε ξαναπεί το κίνημά μας δεν είχε ούτε θα έχει στο μέλλον σχέσεις με την πολιτική ζωή του τόπου και τα κόμματα. Είναι καθαρά εκπαιδευτικό και μόνο.

Καλό θα είναι λοιπόν οι διάφοροι δημοσιογράφοι που προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις σύνδεσης και ανάδειξής μας σαν παρακλάδι του εν λόγω κόμματος να το ερευνούν καλύτερα και να μην παραπληροφορούν την κοινή γνώμη.

Επίσης καλό θα είναι η εφημερίδα ΑΥΓΗ και το συστημικό ΣΥΡΙΖΑ να ασχοληθούν με τα πραγματικά προβλήματα της Ελληνικής κοινωνίας και να αφήσουν την βρώμικη προπαγάνδα στην άκρη.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ

Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο της Αυγής ΕΔΩ
H Πατριωτική Πολιτοφυλακή θέλει να "ευχαριστήσει" το mega, που στο δελτίο ειδήσεων των 8 (22/9/2013), έκανε ένα "ειδικό αφιέρωμα" για το κίνημα μας.

Βεβαία ο σκοπός δεν ήταν αθώος, αλλά ήθελαν να δημιουργήσουν ένα κλίμα έντασης και να μας παρουσιάσουν ως παράνομους που κινούμαστε σε σκοτεινά μονοπάτια.

Καλούμε τον ελληνικό λαό να φτύσει τα ψέματα και την προπαγάνδα των μνημονιακών καναλιών.

Η Πατριωτική Πολιτοφυλακή είναι ένα πατριωτικό - εθνικιστικό εκπαιδευτικό και μόνο εκπαιδευτικό κίνημα. Κινούμαστε στα πλαίσια της νομιμότητας και όπως έχουμε δηλώσει πολλές φορές, σεβόμαστε απόλυτα το σύνταγμα και τους νόμους του κράτους. Η Πατριωτική Πολιτοφυλακή δεν έχει καμία συνεργασία με κανέναν πολιτικό-κομματικό φορέα και δεν πρόκειται να έχει ποτέ ούτε στο μέλλον.

Στις δύσκολες σκοτεινές εποχές που διανύει το έθνος μας, καλούμε όλους εσάς, να κρατήσετε την σημαία ψηλά και να αντισταθείτε.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ

Ενημερώνουμε ότι ο ο κος  Ανεστόπουλος που αναφέρεται ως "πρόεδρος της πατριωτικής κίνησης" δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το κίνημά μας.

Δείτε εδώ την αναφορά του mega στην Πατριωτική Πολιτοφυλακή. Από το 34ο λεπτό και μετά. (Διαλεξτε το 2ο βίντεο που είναι από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων). 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.