Σελίδες

24 Σεπτεμβρίου 2013

Οι Σουηδοί στον παγκοσμιοποιημένο παρακμιακό κόσμο τους...

Δυό ειδήσεις από την "προοδευτική και κουλτουριάρικη" Σουηδία που μέχρι πρότινως ήταν και πρωταθλήτρια στις αυτοκτονίες... (γιατί εσχάτως με τους προδότες που μας κυβερνάνε τους φτάσαμε για τα καλά....).

Μετά από αυτό συναγωνίζεται πλέον στα ίσια την πρωταθλήτρια σε "προοδευτισμό" Ολλανδία (δείτε την πρόοδό της ΕΔΩ)

Δικαστήριο απεφάνθη ότι όποιος θέλει να αυτοϊκανοποιηθεί δημόσια έχει το ελεύθερο αρκεί να μην στοχεύει κάποιον άλλο!!!

Αφορμή η υπόθεση 65χρονου που αυνανιζόταν σε παραλία και αθωώθηκε.
Μια πρωτοφανή απόφαση έβγαλε δικαστήριο της Σουηδίας με την οποία ουσιαστικά αφήνει ελεύθερο το πεδίο σε επίδοξους αυνανιστές να επιδίδονται στο... χόμπι τους όπου και όταν θέλουν!

Αφορμή για την περίεργη αυτή απόφαση του Σουηδού δικαστή στάθηκε η περίπτωση ενός 65χρονου που συνελήφθη επειδή αυνανιζόταν σε παραλία. Ο δικαστής αφού άκουσε με προσοχή την άποψη του 65χρονου, έκρινε ότι ο εν λόγω κύριος δεν έκανε κάτι μεμπτό, γιατί ο αυνανισμός δεν απευθυνόταν σε κάποιο συγκεκριμένο άτομο!

Έτσι ο 65χρονος που είχε αρχικά κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση αθωώθηκε πανηγυρικά και η υπόθεσή του άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, καθώς ουσιαστικά επιτρέπει τον αυνανισμό σε δημόσιο χώρο αρκεί να μην στοχεύεις συγεκριμένα κάποιον ή κάποια. Η απόφαση φυσικά έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων στη Σουηδία.

πηγή

Το μεγαλύτερο όργιο στον πλανήτη διοργανώνει η Σουηδία. 

Όργιο για ρεκόρ στη Σουηδία! Στις 19 Οκτωβρίου διοργανώνεται το μεγαλύτερο πάρτυ "swinging" που έγινε ποτέ! Όσοι αρέσκονται στην ανταλλαγή συντρόφων, ετοιμάζουν βαλίτσες για την πόλη Norrkoeping...

Άνθρωποι από όλο τον κόσμο θα συγκεντρωθούν στο Arbis Theatre, για να πάρουν μέρος στο μεγαλύτερο όργιο του κόσμου.

Το θέμα του πάρτυ είναι εμπνευσμένο από το έργο του Stanley Kubrick, "Μάτια ερμητικά κλειστά". 

Το κόστος συμμετοχής είναι περίπου 80 ευρώ και μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή πάνω από 425 άτομα. Το όργιο διοργανώνει η ομάδα για swingers «Club Adam and Eva».

Οι γείτονες είναι ανάστατοι με το event καθώς το θεωρούν ακατάλληλο για κατοικημένη περιοχή. Ωστόσο ο ιδιοκτήτης του θεάτρου, δηλώνει "Έχουμε 2013. Είναι δυνατόν να φοβούνται ανθρώπους που απλά θα κάνουν σεξ;"

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ

Ετσι λειτουργεί η κοινωνία όταν λύσει τα προβλήματά της....
Ασχολείται με μ......ίες και όργια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.