Σελίδες

31 Ιουλίου 2013

Την "πάτησε" Σκοπιανός δημοσιογράφος που είχε στήσει καρτέρι στον Αβραμόπουλο....

“Καρτέρι” είχε στήσει Σκοπιανός δημοσιογράφος στον υπουργό Εθνική Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο, από το πρωί στην Ουάσινγκτον.
 
 Ο Σκοπιανός είχε πάρει την ελληνική πρεσβεία και είχε ρωτήσει που θα γίνει “η συνέντευξη του υπουργού γιατί θέλω να έρθω να τον ρωτήσω για το θέμα της ονομασίας”, έλεγε και δεν έδινε σημασία στις απαντήσεις που του έδιναν.
 
“Μια δήλωση θα κάνει ο υπουργός και τίποτα άλλο”, του έλεγαν.
 
Τελικά ο Σκοπιανός ήρθε στο σημείο που είχε καθοριστεί για να γίνει η δήλωση. Μόλις τελείωσε τη δήλωση ο Αβραμόπουλος κάτι πήγε να πει αλλά πριν προλάβει να ολοκληρώσει πρόταση ο Αβραμόπουλος τον ρώτησε: 
 
- “Από που είσαι”;
- Από τη “Μακεδονία”, του απάντησε ο Σκοπιανός για να πάρει την απάντηση: “Και γιατί δεν μιλάς ελληνικά βρε παιδακι μου”!
 
Κόκκαλο ο Σκοπιανός, μάζεψε την κάμερα κι έφυγε. 
 
το είδαμε στο kranosgr

ΣΧΟΛΙΟ
Μπράβο βρε Αβραμόπουλε....
Μετά από τόσα και τόσα προδοτικά, έκανες και κάτι έξυπνο....
Θυμισέ μας το για να έχεις ελαφρυντικά όταν έρθει η ώρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.