Σελίδες

19 Ιουλίου 2013

Τι εποχές ζούμε επιτέλους..... Κάποτε ο Εφιάλτης κρυβόταν από τους Ελληνες που τον κυνηγούσαν για την προδοσία. Σήμερα;

Μετά την ψήφιση του προδοτικού και αντισυνταγματικού νομοσχεδίου που οδηγεί τις ζωές εκατομμυρίων Ελλήνων ακόμα πιο βαθιά στην εξαθλίωση, οι Εφιάλτες του Γένους αλληλοσυγχαίρονται!!!!!

Πριν από λίγο καιρό όταν ψήφιζαν παρόμοια αντεθνικά και αντιλαϊκά τερατουργήματα "εξ' ανάγκης" όπως έλεγαν οι προδότες και "για να σώσουν την χώρα".... κάθονταν συνοφρυωμένοι.... κι έλεγαν ότι το κάναμε απλά για να πάρουμε την δόση μας!!!!

Σήμερα πλέον περάσαμε στο στάδιο της πλήρους αποθράσυνσης των προδοτών.....

Δεν νομίζω ότι όσο κι αν ψάξετε σε ολόκληρη την πατρίδα μας θα βρείτε έστω και μια παρόμοια εικόνα Ελλήνων πολιτών που να θριαμβολογούν με αυτόν τον προκλητικό τρόπο για την ψήφιση του ανθελληνικού, κατοχικού πολυνομοσχεδίου.

Ενας σας παρακαλώ αδέρφια μου....

Επείδη ξέρω πολύ καλά τι μας ετοιμάζουν για το μέλλον και το πόσο "έξυπνα" θα πάνε να μας την φέρουν οι προδότες λίγο πριν τις επόμενες εκλογές (με φιλολαϊκά και κοινωνικά μέτρα και παροχές) όπως έκαναν τόσα χρόνια, ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ....

Γιατί τότε θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας....



ΘΑΝΟΣ

1 σχόλιο:

  1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ Η GOOGLE MOY ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΜΕ ΝΕΟ
    Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΟ ΣΙΤΕ ΣΟΥ
    ΕΙΝΑΙ
    http://greek-observatory2.blogspot.com/
    ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.