Σελίδες

27 Ιουνίου 2013

AMBER ALERT: Ενα κορίτσι εξαφανίστηκε.

Τὸ παιδὶ ἀκόμη δὲν ἔχει βρεθῇ. Μποροῦμε ὅμως νὰ βοηθήσουμε.
Εἶναι σοβαρό. Ἀπὸ τὶς 18 Ἰουνίου τὸ παιδὶ ἀγνοεῖται!!!
Ὅσοι κυκλοφορεῖτε ἔξω τὰ μάτια σας ἀνοικτά!!! Ἴσως νὰ εἶναι δίπλα σας!!!

Μποροῦμε νά βοηθήσουμε; 


Νομίζω ναί. Μποροῦμε νὰ κάνουμε κάτι. Νὰ παρατηροῦμε προσεκτικὰ κάθε νεαρὸ κορίτσι καὶ νὰ βεβαιωνόμαστε πὼς δὲν εἶναι αὐτὸ ποὺ χάθηκε.

Ἐὰν κάτι διαπιστώσουμε, νὰ ἐνημερώσουμε τὸ πλησιέστερον ἀστυνομικὸ τμῆμα ἤ νὰ ἐπικοινωνήσουμε μὲ τὸν κύριο Συμεὼν Ἰορδανίδη. Πληροφορίες στὸ μήνυμά του, παρακάτω: 

Η αγωνία μου μεγαλώνει χωρίς σημεία ζωής της κόρης μου και οι ώρες περνάνε.
Η κόρη μου είναι αλλεργική και αν της δώσουν κάτι κινδυνεύει η ζωή της.
Κάνω έκκληση όποιος ξέρει κάτι να επικοινωνήσει με τις Αρχές ή με μένα στον αριθμό 6937128800 για την απαγωγή της ανήλικης κόρης μου. 
Σας ευχαριστώ όλους μέσα από τη καρδιά μου.

Ἰορδανίδης Συμεών 
Ἡ ἀνάρτησις θὰ ἀποσυρθῇ μόλις βρεθῆ τὸ κορίτσι. 
Φιλονόη.

Νεώτερη ενημέρωση 03-07-2013 

Συνελήφθη χθες στο Κορωπί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, 19χρονος Αλβανός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για εκούσια απαγωγή και αρπαγή της 17χρονης ανήλικης Χριστίνας από την Αργυρούπολη.

Μαζί με τον 19χρονο συνελήφθησαν και  οι γονείς του για υποστήριξη εκούσιας διαφυγής ανήλικης και άμεση συνέργεια σε εκούσια απαγωγή.

Σε βάρος του 19χρονου συλληφθέντα είχε καταθέσει μήνυση ο πατέρας της 17χρονης, η οποία είχε εξαφανιστεί από τις 19-6-2013.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. 

Η ανακοίνωση από το "Χαμογελο του Παιδιού" 

«Θεωρούμε πολύ σημαντικό να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνεργάστηκαν και μοιράστηκαν μαζί μας την αγωνία για την αναζήτηση του παιδιού και κυρίως τους πολίτες που επικοινώνησαν με την «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000, δίνοντας σημαντικές πληροφορίες.

Το "Χαμόγελο του Παιδιού", το τελευταίο διάστημα με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών, έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται.

Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Η συμμετοχή όλων, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά μας που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι έχουμε συνειδητοποιήσει ότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

To "Χαμόγελο του Παιδιού" θα βρίσκεται κοντά στην Κατερίνα και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης». 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.