Σελίδες

29 Μαΐου 2013

Αν δεν φέρνει αποτέλεσμα το σωστό, εσύ κάνεις κάτι λάθος, το πρόβλημα δεν το έχει το σωστό.

Γράφει η Σ. Λυγερού 
Κοίτα να δεις τώρα πώς γίνεται φίλε μου.
Πες ότι εγώ θέλω το καλό, να λευθερωθούμε, να επέλθει η δικαιοσύνη, να νικήσει ο λαός, και τρέχω το φωνάζω, κάνω διαλέξεις στους άλλους για το δίκαιο, χτυπιέμαι ότι αγαπώ την πατρίδα μου, καλώ να πάμε να αγωνιστούμε, και ένθερμα διατείνομαι ότι μπορώ να πεθάνω για την Ελλάδα. Και κάποια στιγμή, σε προσωπικό επίπεδο, καλούμαι να αποδείξω τα λεγόμενά μου. 
Πες για παράδειγμα ότι με συλλαμβάνουν. Κι όταν με συλλάβουν χέζομαι επάνω μου, αρχίζω τα «μην βαράτε ρε παιδιά, μια κουβέντα είπα», και παρακαλάω για μάρτυρες, παρακαλάω να έρθουν να με σώσουν. 
Ερώτηση 1η: Ποια είναι η δύναμή μου;
Ερώτηση 2η: Το δίκιο μου θα το βρω, το καλό θα νικήσει;
Ερώτηση 3η: Φταίει το δίκαιο για το ότι δεν επικράτησε ή εγώ που δεν το τίμησα;
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ, ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!
Αν δεν φέρνεις αποτέλεσμα είναι μόνο γι’ αυτό, γιατί δεν ΠΡΑΤΤΕΙΣ τα σπουδαία σου λεγόμενα, μόνο τα τσαμπουνάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.