Σελίδες

26 Μαΐου 2013

Η πρωτόγνωρη για τους δυτικούς ανθρωπιά των Ορθοδόξων Ρώσων σε ένα συγκινητικό βίντεο.



Οσο κι αν η δυτική προπαγάνδα προσπάθησε χρόνια ολόκληρα να αποδείξει ότι οι Ορθόδοξοι Ρώσοι ήταν ο δαίμονας της ανθρωπότητας σήμερα ένας ένας οι μύθοι που μας φόρτωσαν οι σιχαμεροί εβραιοκίνητοι νεοταξίτες καταρρέουν....

Ρωσικά στρατιωτικά τμήματα παρελαύνουν στις εθνικές μας επετείους μαζί με την νεολαία και τον στρατό μας και οι Ρώσοι αποδεικνύουν ότι εκτός από την Ρωσική μαφία υπάρχει κι ο απλός Ορθόδοξος Ρώσος πολίτης.

Μας χώριζε επί χρόνια ο κομμουνισμός και μας ένωνε με τους δυτικούς η δημοκρατία (και είδαμε που μας οδήγησε)...
Σήμερα τι μας χωρίζει άραγε από τον Ρωσικό λαό και τι μας ενώνει με τα δυτικά παρακμαίοντα αποβράσματα των gay γάμων και των αντιρατσιστικών-φασιστικών νομοσχεδίων...;


το βίντεο από τον χρήστη Shura Gorbatenko
το είδαμε στο Λόγια του Αέρα

Δείτε επίσης: 

Ρωσικό Άγημα στην Παρέλαση της Θεσσαλονίκης. 

Ρωσικό άγημα πεζοναυτών τιμά την 28η Οκτωβρίου και την Μπουμπουλίνα στις Σπέτσες. 

Ρωσικό πολεμικό στην Αλεξανδρούπολη θα τιμήσει την εθνική μας εορτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.