Σελίδες

18 Απριλίου 2013

Ν. Μανωλάδα: Πυροβολισμοί και τραυματίες σε μεγάλο επεισόδιο!!

Βίαια επεισόδια σημειώθηκαν στη Νέα Μανωλάδα. Έντονες αντιδράσεις πενήντα περίπου, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, Μπαγκλαντέζων και άλλων εργατών με αφορμή την πληρωμή τους, εξελίχθηκαν σε πολύ σοβαρό επεισόδιο, όπου έπεσαν και πυροβολισμοί και υπάρχουν αρκετοί τραυματίες (από την πλευρά των εργατών, ίσως και περίπου δεκαπέντε, πάντα με τις ως τώρα πληροφορίες)!!!

Νεότερη ενημέρωση.

Τρεις Έλληνες, οι οποίοι  πυροβόλησαν αλλοδαπούς εργάτες στην περιοχή της Νέας Μανωλάδας Ηλείας, αναζητά η αστυνομία.

Ο εργοδότης τους και ιδιοκτήτης του θερμοκηπίου, όπου εργάζονταν οι μετανάστες, συνελήφθη.

Το αιματηρό επεισόδιο, έγινε το απόγευμα της Τετάρτης, περίπου 200 αλλοδαποί από το Μπαγκλαντές, διεκδίκησαν δεδουλευμένα μηνών.

Τα αίματα άναψαν, με έναν από τους επιστάτες να πυροβολεί αδιακρίτως με κυνηγετικό όπλο.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Κ.Υ Βάρδας ο συνολικός αριθμός των τραυματιών ανέρχεται σε 28 άτομα από αυτούς 4 βρίσκονται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση 8 σε σοβαρή κατάσταση και οι υπόλοιποι ελαφρά.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.