Σελίδες

23 Απριλίου 2013

Ας τα βλέπουν κάποιοι εδώ.....Ξεπέρασε τα 75 εκατ. ο πληθυσμός της Τουρκίας!

Για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία του τουρκικού κράτους, ο πληθυσμός της χώρας ξεπέρασε επισήμως τα 75 εκατομμύρια. Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της Τουρκίας και σύμφωνα με τα οποία, ο πληθυσμός της γείτονος χώρας στις 31 Δεκεμβρίου 2012 ανερχόταν στα 75.627.384 άτομα, σημειώνοντας αύξηση της τάξεως του 1,21% σε σχέση με τον αντίστοιχο αριθμό για το 2011. 

Το πλέον εντυπωσιακό είναι ότι περί τα 22 εκατομμύρια Τούρκοι είναι κάτω των 17 ετών. 

Ο πληθυσμός της Κωνσταντινούπολης ανήλθε στα 13.854.740 άτομα. Στην πρωτεύουσα Αγκυρα ζουν 4.965.542 άνθρωποι, ενώ για πρώτη φορά οι κάτοικοι της Σμύρνης ξεπέρασαν το φράγμα των τεσσάρων εκατομμυρίων: στα τέλη του 2012 υπολογίστηκαν στα 4.005.459 άτομα.

πηγή Σύνδεσμος Ελλάς

ΣΧΟΛΙΟ
Εδώ κυνηγάνε όσους Ελληνες έχουν παιδιά...
Τα κοπρόσκυλα οι προδότες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.