Σελίδες

26 Μαρτίου 2013

Ο Ντάισελμπλουμ.... έκανε μπλούμ και πέταξε την βόμβα... Η λύση της Κύπρου πρότυπο για τις προβληματικές χώρες!!!

Η είδηση:

Νέο πρότυπο για την επίλυση τραπεζικών προβλημάτων στην Ευρωζώνη αποτελεί σύμφωνα με τον επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, το πρόγραμμα διάσωσης που συμφωνήθηκε για την Κύπρο.

Αυτό που κάναμε την περασμένη νύχτα είναι αυτό που αποκαλώ απώθηση κινδύνων , δήλωσε ο ολλανδός υπουργός Οικονομικών, ο οποίος ηγείται του συμβουλίου ... 


Αυτό το χαμένο κορμί ο Ντάισελμπλουμ ο Ολλανδός (τελικά τίποτα καλό δεν προέρχεται από αυτήν την χώρα) πρόεδρος του Eurogroup είπε την αλήθεια και μετά την ανασκεύασε λόγω των πιέσεων που δέχτηκε.... από τα αφεντικά του.

Πανικόβαλε όλη την Ευρώπη γιατί είναι ηλίθιος....
Δεν είπε όμως ψέματα...
Μέσα στην ηλιθιομάρα του ξεστόμισε την αλήθεια...
Αυτό είναι το σχέδιο των νεοταξιτών για τους καταθέτες των χωρών που θέλουν να διαλύσουν...

Μην αυταπατάσθε.

Αυτό που έκαναν στην Κύπρο το ετοιμάζουν για όλους μας...

Οι σφαλιάρες στις κοινωνίες του νότου της Ευρώπης θα είναι συνεχείς....

Τα πειράματα συνεχίζονται.

Οσοι έχετε χρήματα στις τράπεζες καλό είναι να το καλοσκεφτείτε γιατί δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει...

Και ο ξεσηκωμός αργεί....

ΘΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.