Σελίδες

30 Μαρτίου 2013

Ο Μπουτάρ Πασάς σε νέο επεισόδιο....

Ως πότε η Θεσσαλονίκη μας θα πληρώνει τις προδοτικές αηδίες του γερο- Μπουτάρ Πασά;

Διαβάστε παρακάτω τις νέες προχωρημένες θέσεις του Τουρκολάγνου δημάρχου της Θεσσαλονίκης....
Να τονίσουμε για πολλοστή φορά ότι η Θεσσαλονίκη είναι η πρωτεύουσα της Μακεδονίας αλλά και η πρωτεύουσα των Μικρασιατών Ελλήνων των οποίων οι πρόγονοι σφαγιάσθηκαν από τους Τούρκους του Κεμάλ με προσωπικές του διαταγές και όσοι σώθηκαν εκδιώχθηκαν από τις πατρογονικές τους εστίες.
Ο σεβασμός του Μπουτάρη σε αυτούς τους ανθρώπους είναι απλά ανύπαρκτος...
Σας προδότης δικαιούται να πιστεύει ότι θέλει, σαν δήμαρχος αυτής της ελληνικής πόλης θα πρέπει να το βουλώνει....

Αναδημοσιεύω από το Αυτοδιοίκηση.

Με δηλώσεις που θα συζητηθούν, «επέστρεψε» ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης. Μιλώντας στην εκπομπή του Μανώλη Κοττάκη «Άλλη Όψη», ο Γ. Μπουτάρης, αναφερόμενος στον Κεμάλ Ατατούρκ, τον χαρακτήρισε μεγάλο ηγέτη, σημειώνοντας, παράλληλα, ότι ο ίδιος θα αποκαλεί Instabul την Κωνσταντινούπολη. 

«Άσχετα με οποιαδήποτε πολιτική πεποίθηση, εμείς δεν ανακατευόμαστε στο τι συμβαίνει στην Τουρκία, ο Κεμάλ εξακολουθεί και είναι ένας μεγάλος ηγέτης, για να μην πως από τους μεγαλύτερους του τουρκικού κράτους», είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, προσθέτοντας ότι ο ίδιος θα αποκαλεί την Κωνσταντινούπολη Istanbul.

Ουστ κοπρόσκυλο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.