Σελίδες

22 Μαρτίου 2013

Ημερίδα του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ημερίδα που διοργάνωσε η Περιφερειακή Οργάνωση Κεν. Μακεδονίας του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, στις 20 Μαρτίου στο Δημ. Θέατρο Καλαμαριάς. Το θέμα της ημερίδας ήταν: «Η Ελλάδα σε κρίση κοινωνική, πολιτική και οικονομική» και παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Εκκλησίας, του Δήμου Καλαμαριάς και πλήθος πολιτών της τοπικής κοινωνίας. Χαιρετισμό έκαναν ο Δήμαρχος Καλαμαριάς Θ. Μπακογλίδης και ο πρόεδρος της Περιφ. Οργάνωσης Κεντ. Μακεδονίας Χ. Βενέτης, ενώ την έναρξη κήρυξε ο Πρόεδρος του κόμματος Ν.Αλικάκος.

Μεταξύ των εξαίρετων εισηγητών ήσαν οι καθηγητές Πανεπιστημίων π. Ν.Λουδοβίκος, Σωκράτης Δεληβογιατζής, Νικόλαος Βαρσακέλης και ο Σάββας Καλεντερίδης, Αξιωματικός εα-Εκδότης και συντονιστής ο γνωστός δημοσιογράφος και οικονομολόγος Δ. Καψάλας.

Οι ομιλητές ανέλυσαν τα αίτια της ελληνικής κρίσης και έθεσαν πλαίσια και προτάσεις αποτελεσματικής διαχείρισης και εξόδου από αυτήν με βάση την βελτίωση του Συντάγματος, την ισχυροποίηση των θεσμών, την αλλαγή νοοτροπίας και την χρηστή διακυβέρνηση της χώρας.

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ στο πλαίσιο των προσπαθειών του για την ενημέρωση του λαού θα συνεχίσει τη διοργάνωση ημερίδων και άλλων επιστημονικών εκδηλώσεων σε όλη τη χώρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.