Σελίδες

22 Μαρτίου 2013

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!! ΑΡΝΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΤΑ 2 ΔΙΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ!!!

Καταλάβατε ποιοι είναι οι ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ πολιτικάντηδες που εκτελούν απαρέκκλιτα τις εντολές των αφεντικών τους στο Βερολίνο και την Ουάσιγκτον; Όταν αρνείσαι να δώσεις ακόμα και τη βοήθεια (!!!) που σου είχαν δώσει άλλοι για να σε βοηθήσουν στην  δική σου δύσκολη στιγμή, τότε δεν μιλάμε απλώς για αλητεία, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! 

Αναλυτικά: 

Την άρνηση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργου Προβόπουλου, εισέπραξε η Κύπρος στο αίτημά της για επιστροφή περίπου 2 δισ. ευρώ, όπως καταγγέλλει ο αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ, Λευτέρης Χριστοφόρου.

Μιλώντας σε εκπομπή του ΡΙΚ, ο κ. Λευτέρης Χριστοφόρου ανέφερε πως μία από τις λύσεις που επεδίωξε η κυπριακή πλευρά το τελευταίο διάστημα για βοήθεια ήταν η επιστροφή ποσού περίπου 2 δισ. ευρώ, ως αποπληρωμή ομολόγων του ελληνικού Δημοσίου, τα οποία η Κύπρος είχε αγοράσει για να στηρίξει την Ελλάδα.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Χριστοφόρου, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος αρνήθηκε κάθετα να δώσει το ποσό αυτό για τη στήριξη της Κύπρου.

Πηγή newsbomb.gr
το είδαμε στο ΕΛΛΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
Ποσειδώνας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.