Σελίδες

19 Φεβρουαρίου 2013

Τέλος στο MSN Messenger από την Microsoft.

MSN Messenger: Αιωνία του η μνήμη 
 
Πριν το Facebook, το Skype, το Whatsapp και την πλειάδα των messenger που υπάρχουν, μία ήταν η απάντηση στο Iντερνετικό chat..το γνωστό σε όλους μας MSN. Όσοι πάντως το χρησιμοποιείτε ακόμα, καιρός είναι να αρχίσετε να το ξεχνάτε.
 
 Η αλήθεια είναι πως με τα νέα εκκολαπτόμενα social media το MSN έχασε την αίγλη του, γι’ αυτό και η Microsoft, στην οποία και ανήκει, αποφάσισε την ενσωμάτωση των χρηστών του με το Skype, το όποιο πέρασε στα χέρια της το 2011 και σταδιακά, την κατάργηση του.
 
Την 8η Ιανουαρίου, η Microsoft ανακοίνωσε πως: «Στις 15 Μαρτίου 2013 αποσύρουμε το υφιστάμενο Messenger (εκτός από την ηπειρωτική Κίνα στην όποια θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμο) και θα φέρουμε τα υπέροχα χαρακτηριστικά του Messenger και του Skype μαζί».
 
Παράλληλα, η ανακοίνωση παροτρύνει όλους τους χρήστες να εγγραφούν στο Skype χρησιμοποιώντας το λογαριασμό του MSN για να μεταφερθούν όλες οι επαφές τους στο καινούργιο περιβάλλον.
 
Η κίνηση αυτή από τον αμερικανικό κολοσσό είναι απολύτως φυσιολογική, αφού στο νέο κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα ήταν περιττό να έχει δύο διαφορετικά προγράμματα chatting, ενώ υπόσχεται εφαρμογές για τάμπλετ και smartphones που θα προσφέρουν μοναδική εμπειρία chat και βιντεοκλήσεων.
 
(c) newsit.com.cy
από το ASSOS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.