Σελίδες

23 Φεβρουαρίου 2013

Αυτοκτόνησε ο ιδιοκτήτης των Media Markt. Υπήρξε μέλος των ναζιστικών SS.

Τέλος στη ζωή του έβαλε ο ιδιοκτήτης του γερμανικού κολοσσού Media Markt, όπως μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της οικογένειας, ο 89χρονος Γερμανός πολυεκατομμυριούχος Otto Beisheim, ο οποίος έπασχε από μια ανίατη ασθένεια, αυτοκτόνησε στο σπίτι του στη Βαυαρία.

Ο επιχειρηματίας ήταν ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους της Γερμανίας χάρη στην ιδέα του να φέρει το «Cash and Carry». Ήταν ιδιοκτήτης και συνιδιοκτήτης επιχειρήσεων όπως η Media Markt, η Makro, η Saturn, η Real και τα Kaufhof, και συνιδρυτής του ομίλου Metro.

Ο Otto Beisheim κατά την διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου είχε υπηρετήσει στα SS γεγονός που κράτησε κρυφό ως το 2006, ενώ πριν χρόνια απέκτησε της ελβετική υπηκοότητα προκειμένου να πληρώνει λιγότερους φόρους. Mάλιστα λέγεται ότι ο Otto Beisheim υπήρξε μέλος της προσωπικής φρουράς του Αδόλφου Χίτλερ, ενώ αργότερα απέκτησε της ελβετική υπηκοότητα προκειμένου να πληρώνει λιγότερους φόρους.

Δεν έχει κληρονόμους και η περιουσία του θα διανεμηθεί σε ιδρύματα. 

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ
Λέγεται ότι ήταν φίλος της Μέρκελ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.