Σελίδες

26 Φεβρουαρίου 2013

Διάβαζε παιδί μου....

Ως είδηση πέρασε στα αζήτητα. Βλέπεται έχουν προτεραιότητα στα μεσημεριανά life style «προαγωγικά» μέσα, ηλεκτρονικά και έντυπα, τα διάφορα πορνίδια και οι ρόζ ιστορίες τους.

Χθές μιλούσαμε για τα λαμπερά όσκαρ του κινηματογράφου και για το εάν έπρεπε η αστυνομία να κάνει χρήση, λίγη ή περισσότερη ή και καθόλου, των όπλων που διαθέτει προκειμένου να αντιμετωπίσει την από αέρος απόδραση άκρως επικίνδυνου κρατουμένου.

Ακόμη διαβάζουμε και ακούμε τις «ηρωικές» στιγμές των μελών των πυρήνων της φωτιάς, τον έπαινο των γονιών τους για τις πράξεις τους και για άλλους ανθρώπους ή υπανθρώπους, που αγωνίζονται να ισοπεδώσουν τα πάντα, σ΄ αυτή την μεταλαμβάνουσα κάθε τι αισχρό, κοινωνία.

Και βεβαίως για να δείς τηλεόραση και να ακούσεις ραδιόφωνο ή να αγοράσεις εφημερίδες και περιοδικά, πρέπει να έχεις χρήματα και ηλεκτρικό ρεύμα.

Το παιδί αυτό, λέει η είδηση, δεν είχε ηλεκτρικό ρεύμα στο σπίτι ούτε και χρήματα βεβαίως, και προκειμένου να διαβάσει τα μαθήματά του για το σχολείο, πήγε στην εκκλησία του χωριού του και «έκλεψε» κεριά!!!

Κανείς δεν πρόβαλε αυτή την είδηση ως μέγιστο γεγονός φιλομάθειας και καθήκοντος. Κανείς!

Διότι όλοι εμείς και αυτοί που μας παρέχουν την «ειδησεογραφία» είναι κατευθυνόμενοι και έχουν αλλότριους σκοπούς. Προάγουν αυτά που θέλουν για να οικονομάνε….

Και εμείς στην νιρβάνα μας….

Από το παιδί αυτό που διαβάζει με κεριά και ας είναι κλεμμένα, θα δεί προκοπή αυτός ο τόπος και όχι από τις πόρνες, τους ομοφυλόφιλους, τους λήσταρχους, τα κάθε είδους λαμόγια και τους αγύρτες της πολιτικής. 

Διάβαζε παιδί μου…… Καλλίτερα που δεν βλέπεις τηλεόραση και τα αίσχη της…. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.