Σελίδες

20 Δεκεμβρίου 2012

Η κλήρωση του Champions League.

Η κλήρωση της φάσης των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ έβγαλε δύο σπουδαία ματς. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μίλαν τη Μπαρτσελόνα.....
 
Δείτε τα 8 ζευγάρια. Η κληρωτίδα της UEFA δεν ήταν... ευγενική με την Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα. Δύο από τα μεγάλα φαβορί για τον τελικό θα βρουν στο δρόμο τους την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Μίλα αντίστοιχα.

Η Σάλκε του Κυριάκου Παπαδόπουλου έπεσε στα... μαλακά αφού κληρώθηκε με την Γαλατά ενώ η Σέλτικ του Γιώργου Σαμαρά έχει δύσκολο έργο κόντρα στη Γιουβέντους.  

Τα ζευγάρια των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ:  
Γαλατασαράι – Σάλκε
Σέλτικ – Γιουβέντους
Άρσεναλ – Μπάγερν
Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ντόρτμουντ
Μίλαν – Μπαρτσελόνα
Ρεάλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Βαλένθια – Παρί Σεν Ζερμέν
Πόρτο – Μάλαγα

Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 12-13 Φεβρουαρίου και στις 19-20 του ίδιου μήνα. Οι ρεβάνς θα διεξαχθούν 5-6 Μαρτίου και 12-13 του ίδιου μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.