Σελίδες

20 Δεκεμβρίου 2012

Χριστούγεννα μιας άλλης ευτυχισμένης εποχής στην Ελλάδα.....

Η φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου και μας κάνει να μελαγχολούμε
Η έγχρωμη φωτογραφία του Κώστα Μπαλάφα βρίσκεται στα Φωτογραφικά Αρχεία του Μουσείου Μπενάκη. Από τη στιγμή που οι υπεύθυνοι του Μουσείου “ανέβασαν” το ντοκουμέντο στο Facebook και twitter, η φωτογραφία  κάνει το γύρο του διαδικτύου συγκινώντας τους Έλληνες χρήστες.


Ήδη μέσα στις πρώτες 24 ώρες της δημοσίευσης της, συγκέντρωσε πάνω από 900 κοινοποιήσεις και δεκάδες θετικά σχόλια. Μια όμορφη πόλη που δε μοιάζει καθόλου με την γκρίζα Αθήνα του σήμερα.


Πηγή: makeleio.gr

ΣΧΟΛΙΟ
Η εικόνα πραγματικά εκπέμπει την χαρά μιας ελπιδοφόρας εποχής (1960) όπου ο χρόνος που ερχόταν ήταν σχεδόν πάντα καλύτερος από τον προηγούμενο....
Τώρα αυτά έχουν ξεχαστεί....

Οι προδότες κατάφεραν να μελαγχολήσουν τον πιο γελαστό κι ευχαρο λαό της Ευρώπης και του κόσμου....

Κρίμα....

2 σχόλια:

  1. Καλημέρα Θάνο,
    ἡ φωτογραφία εἶναι ἀπό τήν Ἐλλάδα; Μοιάζει σάν εἶναι ἀπό ἀμερικανική πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι Ελλαδα φιλε μου....
    Κι εμενα μου φανηκε εκ πρωτης περιεργη αλλα αν κοιταξεις καλυτερα θα δεις τις ελληνικες πινακιδες των καταστηματων το τρολλευ και το περιπτερο... που ειναι σηματα κατατεθεν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.