Σελίδες

25 Οκτωβρίου 2012

Τι ήταν το cd κύριε υπουργέ και το χάσατε, ψύλλος στα άχυρα;

Ε, ας παρέμβει κάποιος εισαγγελέας επιτέλους σε αυτήν την χώρα. 

Δεν είναι δυνατόν να μην προστατεύεται ο Έλληνας πολίτης σε αυτό το κράτος από κανέναν και από τίποτα τελικά. Είμαστε έρμαια των επικίνδυνων πολιτικών που δυστυχώς στείλαμε οι ίδιοι στη Βουλή και τώρα εισπράττουμε τους καρπούς των όσων σπείραμε.

Πως είναι δυνατόν να βγαίνει πρώην υπουργός οικονομίας …. όχι άλλου υπουργείου αλλά οικονομίας, του πιο σημαντικού υπουργείου και να λέει απλά στο κοινοβούλιο ότι έχασε το cd που εμπεριέχει τη λίστα με τα ονόματα που θα έπρεπε όχι να την χάσει αλλά να την δώσει ο ίδιος στον εισαγγελέα.

Λέει απλώς ότι την έχασε … ότι είχε λέει οκτώ γραμματείς /συνεργάτες  ότι το έδωσε σε κάποιον δεν θυμάται σε ποιον και την έχασε. Είμαστε με τα καλά μας;

Τόλμησε να το πει αυτό στο ελληνικό κοινοβούλιο και δεν έπεσαν να τον κατασπαράξουν; Όχι γιατί έχασε τη λίστα, διότι  την λίστα δεν την έχασε αλλά την έκρυψε προφανώς γιατί τα ονόματα που έχει μέσα  δεν είναι της θείας μου ούτε και της δικής σας αλλά φανταστείτε τι ονόματα έχει μέσα. Και μαζί με αυτόν ανήκει  και ο Βενιζέλος στους υπουργούς  θαύματα διότι ήξερε τόσο καιρό  για την λίστα αυτήν και αντί να δώσει εντολή στον εισαγγελέα να ερευνήσει γι αυτήν την λίστα του έδινε να ερευνήσει άλλες και άλλες λίστες αλλά όχι την λίστα Λα γκαρντ.

Αυτή είναι η χώρα που φτιάξανε αυτοί οι κύριοι και όμως κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι και το χειρότερο είναι ότι  μάλλον κοιμούνται ήσυχοι διότι δεν έχουν ίχνος μέσα τους ενοχής κι ευαισθησίας.

Ντροπή! 

πηγή Briefingnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.