Σελίδες

18 Αυγούστου 2012

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ... TOYΡΚΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΑΟΠΛΟ ΚΟΥΡΔΟ ΣΤΟ ΚΑΡΑΜΠΑΓΛΑΡ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ...!!!

Αν βλέπετε πολλά τούρκικα σήριαλ (από αυτά που γυρίζονται υπό τον έλεγχο της τουρκικής ΜΙΤ και παρουσιάζουν προπαγανδιστικό υλικό) στην προδοτική "ελληνική" τηλεόραση κι εχέτε βγάλει συμπέρασμα για το πόσο πολιτισμένοι και φιλικοί είναι οι τουρκομογγόλοι καταστροφείς του ανθρώπινου πολιτισμού... καιρός να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα....

Περιπολικό της τουρκικής αστυνομίας συγκρούεται με επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επιβαίνουν νεαροί Κούρδοι. Αμέσως μετά ένας από τους Τούρκους αστυνομικούς εκτελεί εν ψυχρώ έναν από τους άοπλους επιβάτες!!!
Ο κόσμος παρακολουθεί έντρομος και οι σύντροφοι του Κούρδου τραβάνε τα μαλλιά τους και διαμαρτύρονται....

Κάποιοι από τους αδερφούς μας Ελληνες θεωρούν ότι μπορεί οι Τούρκοι να είναι ένας βάρβαρος και δολοφονικός λαός αλλά σίγουρα όχι αυτοί που κατοικούν στα παράλια της Μικράς Ασίας.... αλλά οι κάτοικοι στα βάθη της Ανατολίας...

Το περιστατικό συνέβει στην περιοχή Καραμπαγκλάρ της Σμύρνης.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.