Σελίδες

26 Ιουλίου 2012

ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ!

- Μην περιμενετε να μαθετε απο τους “μεγαλοσχημους” επιστημονες την  αληθεια  γυρω  απο την (πιθανη) επικινδυνοτητα των “υπεργειων” και ”υπογειων” σταθμων και δικτυων της ΔΕΗ και του ΟΤΕ… 

- Ιδού ένα απλό παράδειγμα:
- Επί της οδού Σκουφά (Κολωνάκι) ανάμεσα στις  οδούς  Λυκαβηττού και Ομήρου υπάρχει-εδώ και πολλές δεκαετίες-  ένας από τους μεγαλυτερους ΥΠΟΓΕΙΟΥΣ σταθμούς της ΔΕΗ (μεγέθους γηπέδου… BASKET!) 

 - Ελάχιστοι είναι εκείνοι που το γνωρίζουν – σχεδόν κανείς απο τους πολυπληθείς  θαμώνες των καφετεριών και bars που επισκέπτονται την περιοχή ... 

- Ομως, οι λιγοστοί – εναπομείναντες μόνιμοι κάτοικοι έχουν υποστεί απο  καιρό τις επιπτώσεις της ηλεκτρομαγνητικής ρύπανσης – που μαζί με τις δεκάδες κεραιες κινητής τηλεφωνίας (φανερες και… κρυμμένες), μαζί με την  ακτινοβολία απο “αλλα” δίκτυα κάθε λογής κάμερες, τηλέφωνα, internet, fax κλπ.) δημιουργούν ατμόσφαιρα… “Χιροσίμα” – επι 24ωρης βάσης.

- Τα… συμπτώματα αφορούν – αρχικά – πονοκέφαλο, εκνευρισμό, αδυναμία  συγκέντρωσης και (σε  περίπτωση διαρκούς “έκθεσης” στην ηλεκτρομαγνητική  ρύπανση, εχουμε το απίστευτο – και με επιμέλεια κρυμμένο – στατιστικό  γεγονός της αύξησης των καρκινογενέσεων κατά… 250%!  

- Ηδη, σε διάφορες περιοχές του κέντρου της πρωτεύουσας, οι θάνατοι απο καρκίνο ξεπέρασαν (για πρώτη φορά!) εκείνους που προκαλούνται απο “αγγειακά επεισόδια” – καρδιοπάθειες κλπ.

-  Οσοι “θιγονται” – έμμεσα η άμεσα - απο αυτές τις στατιστικές προσπαθούν (με κάθε  τρόπο!) να αποσιωπήσουν την ολη κατάσταση…

- ”Ειναι πολλά τα λεφτά Αρη…” λένε συχνά – με νόημα…

- Και (βεβαια…) δεν είναι μονο το κέντρο της Αθήνας που εχει ανάλογα προβλήματα:
- Πολλες περιοχές της χώρας μας είναι εκτεθειμένες στην ηλεκτρομαγνητική ρύπανση – με ιδιαίτερα αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία των τοπικών πληθυσμών…

- Σε σχετική ερώτηση που έκανα σε (νεαρό) επιστήμονα του πυρηνικού – ερευνητικού  κέντρου ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, αυτος μου απάντησε:

- ”Εχουμε κάνει αρκετές μετρήσεις ακτινοβολίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου … Προσωπικά, δεν θα έμενα – με τίποτα – εκεί …”

- Τα  συμπεράσματα ΔΙΚΑ ΣΑΣ! 

http://thesecretrealtruth.blogspot.com
από το Cocktail News 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.