Σελίδες

31 Ιουλίου 2012

Ποιοι νομίζετε οτι είσατε;

Γράφει ο αναγνώστης Βασίλης

Αγαπητοι μου πολιτικοι, αληθεια, ποιοι νομιζετε οτι εισατε? 
Πως εχετε αντιληφθει το ρολο σας? 
Και για να μπω αμεσως στο ψητο, ποιος η ποιοι σας εχουν δοσει το δικαιωμα να αποφασιζετε για την ζωη μας, τα ηθη και τα εθιμα μας, την ιστορια μας, την γλωσσα μας και τοσα αλλα, που τα εχετε κανει κτημα σας και τους αλλαζετε τα φωτα. Αληθεια ποιος σας εδωσε το δικαιωμα να αποφασιζετε για το Θρησκευμα μας, τη γλωσσα μας, πραγματα που εχουν σμιλευτει χιλιαδες χρονια, και ερχεστε εσεις τωρα να τα αλλοιωσετε και να τα απαλοτριωσετε. 

Αληθεια, μηπως εχετε ξεχασει παντελως ποιο ειναι το χρεος σας και και γιατι ψηφιστικατε απο τον λαο? 

Ε λοιπον θα σας το θυμησω εγω, εγω ο απλος πολιτης, ο Ελληνας, που δεν δεχομαι απο κανεναν σας να μου επιβαλη αν θα θρησκευομαι, αν θελω τη γλωσσα μου και την ιστορια μου οπως διαμορφωθηκαν στο διαβα των αιωνων. 

Λοιπον κυριοι μαθετε οτι γινεστε πολιτικοι, ΜΟΝΟΝ για να υπηρετειτε τον λαο, και την θεληση του, και ΟΧΙ για να επιβαλλετε εσεις οτι σας καπνισει. Γκεγκε??? 

Γιατι, θα σας προειδοποιησω, προφητικα, να μην λησμονειτε οτι εχουν οι καιροι γυρισματα, και ισως να ξαναδουμε καποιο γουδι. Αρκετα εως εδω. Αλλοιμονο αν φθασετε στο σημειο να αφυπνισετε τις συνειδησεις του λαου και να πεσετε στην δυσμενεια του. Τοτε, κυριοι της πολιτικης..... ισως να ειναι καπως αργα. 
Αυτα για τωρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.