Σελίδες

17 Ιουλίου 2012

Οταν η αγάπη για το χρήμα φέρνει προδοσία...

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΜΙΤ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ...!

ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΡΚΟ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ...
Ή ΕΣΤΩ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΟΥΡΔΙΚΑ ΕΔΑΦΗ! Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ...
ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ...

ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛHΝΗ...

ΣΤΟ "ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ" ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ, ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΚΑΙ ΕΥΡΩΔΟΥΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΜΙΤ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΑΦΘΟΝΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ...

ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ "ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ"!
http://www.stoxos.gr
http://www.katohika.gr
το είδαμε στο anti-ntp

ΣΧΟΛΙΟ
Θα ήταν άδικο να πούμε ότι πρέπει φέτος να μποϋκοταριστεί το νησί της Μυτιλήνης από τους Ελληνες τουρίστες γιατί έτσι θα την πλήρωνε όλος ο πατριωτικός λαός της Λέσβου εξαιτίας κάποιων ανεγκέφαλων.

Ωστόσο περιμένουμε να δούμε τις αντιδράσεις των πατριωτικών φορέων του νησιού στην ανίερη και προδοτική στάση όσων έδωσαν άδεια να υπάρχει αυτό το περίπτερο...
Δεν είναι δυνατόν ο σφαγέας των παπούδων μας να μπαίνει σε περίοπτη θέση στα άγια χώματα της Ελλάδας.
Ειδικά το νησί της Λέσβου δέχθηκε μεγάλο αριθμό προσφύγων που έτρεχαν να σωθούν από την λεπίδα του Ατατούρκ....
Ειναι εσχάτη προδοσία και ιεροσυλία....

Η υπομονή έχει και τα όριά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.