Σελίδες

24 Ιουνίου 2012

ΑΙΣΧΟΣ.Η Aegean οργανώνει και διαφημίζει ταξίδια στα Κατεχόμενα!

(πατήστε για μεγέθυνση)

Mε μεγάλη μας έκπληξη είδαμε στην επίσημη ιστοσελίδα της AEGEAN ότι οι επισκέπτες της μπορούν να βρουν και να κάνουν κράτηση σε ξενοδοχεία της Βόρειας Κύπρου, όπως αποκαλούν τα κατεχόμενα.

Αυτή η δυσάρεστη εξέλιξη από μια εταιρεία Ελληνικών συμφερόντων προκαλεί το λιγότερο, ντροπή, αίσχος και αηδία. Έχουμε δει ανάλογες κινήσεις από εταιρείες του εξωτερικού, που έχουν συμφέροντα στην Τουρκία αλλά και στα κατεχόμενα.

Η ενέργεια, όμως της AEGEAN, προκαλεί και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό.

Πρόσφατα, η εταιρεία AEOLOS είχαμε δει ότι διοργανώνει εκδρομές στην Βόρεια Κύπρο, όπως την αποκαλεί μέσα στην ιστοσελίδα της η εταιρεία.
Τώρα έρχεται η AEGEAN και στην επίσημη ιστοσελίδα της κλείνει διακοπές σε ξενοδοχειακές μονάδες των κατεχομένων. Σε ξενοδοχειακές μονάδες, που ή έχουν ανεγερθεί παράνομα πάνω σε Ελληνοκυπριακή γη ή ανήκουν σε Ελληνοκύπριους πρόσφυγες.

Η ιστοσελίδα στο συγκεκριμένο σημείο έχει αναρτήσει φωτογραφικό υλικό από ξενοδοχεία στα κατεχόμενα με όλες τις πληροφορίες, καθώς και χάρτη για το πού βρίσκονται και σε ποιες περιοχές.

Επίσης, εισηγείται και ποιοι είναι οι κορυφαίοι προορισμοί στην Βόρεια Κύπρο, όπως αποκαλεί τα κατεχόμενα.
Τι άλλο θα γίνει στον βωμό του χρήματος;

Δείτε την ιστοσελίδα της AEGEAN ΕΔΩ

elkosmos.gr
Πηγή
από το Ελλήνων Παλιγεννεσία

ΣΧΟΛΙΟ
Το χρήμα δεν εχει πατρίδα.... 
Μποϋκοτάζ.....

1 σχόλιο:

  1. Η AEOLOS έχει γραφεία και στην Λευκωσία. Αν δεν ενοχλεί τους Κυπρίους, γιατί να ενοχλεί εμένα; Άλλωστε, τουρκική εταιρεία είναι, αν όλα δεν με απατούν.

    Η AGEAN είναι διαφορετικό θέμα. Έχει σελίδα στο facebook, όπου φαντάζομαι ότι μπορεί ο καθένας να της γράψει ό,τι θέλει. Γράφω "φαντάζομαι", διότι εγώ δεν έχω σελίδα σε τέτοιους δικτυακούς χώρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.