Σελίδες

25 Μαΐου 2012

Πανελλήνιες: Ακυρώνεται το θέμα Γ4 της Φυσικής!

Από το πρωί, πολύς λόγος έγινε για το Θέμα Γ4 της Φυσικής στις σημερινές Πανελλήνιες εξετάσεις. Τελικά, το Υπ.Παιδείας, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε πριν λίγο, ακυρώνει το συγκεκριμένο θέμα.

Αναλυτική η ανακοίνωση του Υπουργείου:

«Η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων απέστειλε Οδηγία στα Βαθμολογικά Κέντρα για τη βαθμολόγηση στο μάθημα της Φυσικής.


Στο Γ4 ερώτημα παρατηρήθηκε ότι είναι ελλιπής η διατύπωσή του. Συγκεκριμένα, δεν προσδιορίζεται ότι η ζητούμενη γωνία αναφέρεται στο πρώτο μέγιστο της κινητικής ενέργειας.


Κατόπιν τούτου, το ερώτημα Γ4 ακυρώνεται και οι αντίστοιχες μονάδες ανακατανέμονται στα υπόλοιπα ερωτήματα Γ1, Γ2 και Γ3 του θέματος.


Σημειώνεται ότι, όσον αφορά τη γραπτή εξέταση του μαθήματος της Φυσικής, η βαθμολόγηση δεν έχει ακόμη αρχίσει ενώ για τους έχοντες ήδη εξεταστεί προφορικά (υποψήφιοι με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες) στο μάθημα, ισχύει η ίδια ρύθμιση».

1 σχόλιο:

  1. ΣΑΣ ΔΙΑΒΙΒΑΖΩ Ε MAIL ΕΛΑΒΑ

    Η Επιτροπή που επέλεξε τα θέματα φυσικής δεν γνώριζε την ύλη της Γ΄ Λυκείου ? Ήταν άσχετοι οι άνθρωποι ? Στο γόνατο έβγαλαν τα θέματα?

    Το παιδί μου μου είπε, ότι με το θέμα που τελικά ακυρώθηκε έχασε πολύ χρόνο και δεν πρόλαβε να απαντήσει όλο το Δ΄ θέμα.
    ( Ελπίζω να μην χάσει τη Σχολή που επιθυμεί)

    Παρακαλώ προωθείστε το e mail, προς το Υπουργείο Παιδείας, ώστε να ενημερωθεί η Επιτροπή, ότι θα γίνουν εναντίον τους όλες οι νόμιμες ενέργειες μέχρι τέλους (αδιαφορώντας για το οικονομικό κόστος).
    Η δε κα Υπουργός θα πρέπει στο εξής να είναι πιο προσεκτική στην επιλογή των μελών των Επιτροπών θεμάτων εισαγωγικών εξετάσεων !

    ΕΝΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΓΟΝΕΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ (ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΛ…….ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ; )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.