Σελίδες

23 Μαΐου 2012

Χρυσός ο Αρης Γρηγοριάδης στα 100 μ. ύπτιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης.!

Xρυσό μετάλλιο στα 100μ ύπτιο με χρόνο 53.86 κατάκτησε ο Άρης Γρηγοριάδης στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ντέμπρετσεν.

Πρόκειται για το πρώτο ελληνικό χρυσό μετάλιο του Έλληνα πρωταθλητή στα 100 μ. ύπτιο, το οποίο είναι βεβαίως Ολυμπιακό αθλημα.

Πίσω από τον Άρη Γρηγοριάδη τερμάτισε ο Γερμανός Χέλγκε Μόιβ, ενώ στην 3η θέση βρέθηκε ο Γιάκοβ Τουμάρκιν από το Ισραήλ.

ΣΧΟΛΙΟ
Μπράβο στο παλικάρι μας.
Παντα τέτοια....
Ελπίζουμε να διακριθεί και στην Ολυμπιάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.