Σελίδες

30 Απριλίου 2012

SOS. ΧΟΝΤΡΗ ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΧΗΜΑΤΑ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ ΠΑΡΕ ΚΕΦΑΛΙΑ.

Δεχθήκαμε ένα άκρως ανησυχητικό μήνυμα από στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων στον Έβρο που λέει τα εξής:  

βγαλε κανα αρθρο με το πετρελαιο που παιρνει ο στρατος που ειναι τιγκα στο νερο και εχουν χαλασει τα μισα οχηματα μας... απο αντλίες υψηλης.... αυτο ειναι εθνικη προδοσια... να προμηθευουν χειριστης ποιοτητας πετρελαιο.... σε... μοναδες πρωτης γραμμης...  
Kύριε υπουργέ της εθνικής αμύνης κουνήσου γρήγορα και δώσε λύση στο θέμα αλλα Πούτιν και όχι γραφειοκρατικά. Πάνε τώρα επιτόπου με ελεγκτές από την Αθήνα και ξέσκισέ τους. Υπόψη ότι το άτομο που μας έστειλε το μήνυμα είναι απολύτου εμπιστοσύνης και πατριώτης. Δεν μιλάμε για απλή αισχροκέρδια αλλά για άμεσο κίνδυνο της αμυντικής ικανότητας της χώρας. Εφόσον η καταγγελία ισχύει, αφού το άτομο που έκανε την καταγγελία είναι αξιόπιστο, γιατί δεν το "κατάλαβε" κανένας διοικητής για να σταματήσει το φαινόμενο;;;; Παρακαλούνται τα blogs να διαδώσουν το θέμα ώστε να το μάθουν όλοι και να προωθηθεί άμεσα η έρευνα.

από το Αντι Νεα Ταξη Πραγμάτων
Ποσειδώνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.