Σελίδες

17 Απριλίου 2012

Grand Prix Κίνας: Νίκησε ο πρωτάρης Rosberg.

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ μετά από εξαιρετικό αγώνα υπερασπίστηκε την pole position και κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στο Grand Prix της Κίνας, ανεβαίνοντας στο πρώτο σκαλί του βάθρου για πρώτη φορά στην καριέρα του. Στην 2η θέση ο Μπάτον, 3ος ο Χάμιλτον.

Το Grand Prix της Κίνας επιφύλασσε εκπλήξεις μιας και ο Νίκο Ρόσμπεργκ είδε για πρώτη φορά, πρώτος, την καρό σημαία στην καριέρα του, βροντοφωνάζοντας "παρών", αποδεικνύοντας δε ότι μπορεί φέτος να αποτελέσει έναν από τους πρωταγωνιστές στην μάχη για τον τίτλο. Αυτή ήταν μάλιστα η πρώτη νίκη για την Mercedes από το 1955!

Στην δεύτερη θέση βρέθηκε ο Τζένσον Μπάτον (του κόστισε ένα αργό πιτ στοπ) με τον Λιούις Χάμιλτον να ανεβαίνει ξανά στο βάθρο, καταλαμβάνοντας την 3η θέση.

Στην 4η θέση τερμάτισε τελικώς ο Μαρκ Γουέμπερ, αφήνοντας πίσω του στην 5η θέση τον ομόσταυλό του, Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής που εκκίνησε από την 11η θέση, έκανε πολύ καλό αγώνα και κατάφερε μάλιστα να βρεθεί 2ος, πίσω από τον Ρόσμπεργκ, στους τελευταίους γύρους όμως δεν άντεξε στην πίεση, δέχτηκε διαδοχικά προσπεράσματα από τους Μπάτον, Χάμιλτον και Γουέμπερ και τερμάτισε 5ος.

Την βαθμολογούμενη πρώτη 10άδα, συμπλήρωσαν οι Γκροσζάν, Σένα, Μαλδονάδο, Αλόνσο και Κομπαγιάσι.

contra.gr

Δείτε την βαθμολογια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.